""
""

Ognjen Koroman: Nova uprava nije uradila ništa za igrače Zvezde

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.02.13. | 11:00

"Znam da je teško, ali najgore je što fudbaleri i dalje ne dobijaju novac", kaže nekadašnja udarna igla crveno-belih

 

Ognjena Koromana možete da volite ili mrzite, ali jedno ne možete da mu osporite – da nema dlake na jeziku. Zato se i ne libi da uputi kritike i na račun nove uprave Crvene zvezde, iako rukovodstvo na čelu sa Draganom Džajićem i Nebojšom Čovićem uživa gotovo nepodeljenu podršku javnosti čak i posle silnih konflikta.

Izabrane vesti

Koroman, ipak, smatra da su u svakom fudbalskom klubu najbitniji igrači, a da su oni od pomenutog dvojca dobili jedno veliko ništa!
“Pratim zbivanja u Zvezdi, na vezi sam i sa bivšim saigračima. Vidim da u klubu vlada neka tenzija, ali najgore je što igrači i dalje ne primaju novac. Teško je to. Kada radiš svoj posao, a nisi plaćen za to. Ova nova uprava je došla na velika zvona, ali za igrače nije donela nikakav konkretan boljitak, a oni su ti od kojih se očekuju rezultati“, kategoričan je veteran sa Pala, koji se po odlasku iz Zvezde vratio u Krila Sovjetov.

Na meču protiv VojvodineAli, zbog nesuglasica sa tadašnjim trenerom Andrejom Kobolevim poslednjih godinu dana trenirao sa rezervnim timom (u jednom periodu čak i sa omladincima?!).
“Radim kao i uvek. Sada je došao novi trener (Gadži Gadžijev, prim.aut), koji mi je već saopštio da računa na mene, pa se nadam da ću se vratiti u prvi tim. Već od početka prolećnog dela sezone“,  optimista je Koroman, koji je i posle debakla od Vojvodine pred izveštačem MOZZART Sporta dobio pohvale od šefa struke što je vidno obradovalo neke druge ljude iz kluba.

Ipak, Koroman se najviše obradovao kada je prethodno video doskorašnje saigrače iz Ljutice Bogdana.
“Pukle su me emocije, iako se redovno čujem sa svima njima, ali ih dugo nisam video“, naveo je Koroman, a kada smo ga zamolili da se priseti dana kada je sa Nenadom Milijašem predstavljao strah i trepet za protivničke odbrane kratko je rekao:
“Miki je mnogo kvalitetan čovek i mnogo kvalitetan igrač. Njegovo prisustvo je najveće pojačanje Zvezde“.


tagovi

Antalija 2013FK Crvena zvezdaOgnjen KoromanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara