"Koroman"
"Koroman"

Ognjen Koroman se vratio na Marakanu: Prvi zadatak - rad sa Zvezdinom decom

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.12.14. | 11:20

Nekadašnji reprezentativac imenovan za trenera mlađih kadeta crveno-belih

KoromanPosle tri godine Ognjen Koroman se vraća na Marakanu. Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde i sveži fudbalski penzioner dobio je novo zaduženje u klubu čiji je dres nosio četiri godine (2007-2011) i u narednom periodu biće trener u Omladinskoj školi. Prema saznanjima Dnevnog sportskog lista Sport, bivši reprezentativac imenovan je za trenera mlađih kadeta (igrači rođeni 1999. godine i mlađi).

Koroman je na tom mestu nasledio Marka Mitrovića, koji se preselio u Fudbalski savez Srbije gde ga je Izvršni odbor pre nekoliko dana promovisao u selektora pionirske reprezentacije.

Izabrane vesti

Kad su u pitanju ostale selekcije mlađih kategorija Crvene zvezde, Sprt piše da je doskorašnji trener omladinaca Veličko Kaplanović prešao u Čukarički i da je sad na direktoru Omladinske škole Srđanu Vasiljeviću da popuni prazninu nastalu njegovim odlaskom. A to nije kraj promenama, jer navodno postoji mogućnost da treners kadetske selekcije Aleksandar Jović tokom zime napusti Ljutice Bogdana 1a i preseli se u Rusiju, odakle ima nekoliko ponuda.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaOgnjen KoromanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara