"Novak Đoković"
"Novak Đoković"

Đoković kao furija - Čilić položio oružje za 58 minuta! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.11.14. | 22:10

Srpski as upisao prvu pobedu u grupnoj fazi Masters kupa u Londonu

Novak Đoković

Novak Đoković je srpski tajfun! Prvi reket sveta još jednom je potvrdio da se nalazi u fantastičnoj formi i da mu verovatno neće biti ravnog na završnom turniru u Londonu, pošto je za 58 minuta izbušio hrvatskog tenisera Marina Čilića i upisao prvi trijumf u Grupi A - 6:1, 6:1. 

Izabrane vesti

Srpski as igrao je kao navijen i kao po navici savladao suparnika iz komšiluka, pošto je upisao 11. pobedu u isto toliko međusobnih susreta, uključujući i četiri ove sezone! 

Đoković je odigrao jedan fantastičan meč, sa svega 13 neiznuđenih grešaka, dok je Čilić imao čak 22! Najbolji srpski teniser bio je apsolutno dominantan tokom oba seta i nije dozvolio protivniku da uopšte uhvati svoj ritam. Srpski as bio je nezaustavljiv i veoma raspoložen za igru, tako da je publika u O2 Areni mogla da uživa u njegovim majstorijama. Posebno se izdvajaju dve neverovatne forhend dijagonale, koje su Đokoviću donele dupli brejk u prvom setu (4:1). 

 

Trijumfom protiv Čilića Ðoković je prišao korak bliže odbrani prvog mesta na ATP listi, a osiguraće je ukoliko zabeleži još dve pobede.

U narednom duelu Ðoković igra protiv Stanislasa Vavrinke, koji je ranije danas u prvom meču A grupe savladao je Čeha Tomaša Berdiha istim rezultatom (6:1, 6:1).

Turnir u Londonu igra se za ukupan nagradni fond od šest i po miliona dolara.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaEvropaMarin ČilićMasters kup LondonNovak Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara