"Kari i Tompson"
"Kari i Tompson"

Ol star: Grik Frik i Oladipo „lome“ obruč, Spleš braća i Korver šutiraju trojke! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.01.15. | 10:48

Obelodanjeni su učesnici takmičenja u zakucavanju i brzom šutiranju trojki na Ol star vikendu u Njujorku

Kari i Tompson

Sve je poznato, ostaje još samo da se održi spektakl u Velikoj jabuci! NBA liga objavila je imena košarkaša koji će se takmičiti u atraktivnim zakucavanjima i brzom šutiranju trojki na Ol star vikendu koji će se od 13. do 15. februara održati u Njujorku. Čarolije na obruču izvodiće mahom mlađa garda među kojima su i Janis Adetokumbo i Viktor Oladipo, dok se stiče utisak da ćemo konačno gledati najbolje čiste šutere na svetu kako se nadmeću za titulu iza linije 7,14 metara pošto će Stef Kari, Klej Tompson i ostali uzeti učešće...

Izabrane vesti

Dvojac Golden Stejta i trenutno najbolji bekovski tandem u ligi, Stef Kari i Klej Tompson, uzeće učešće u „šuterskom obračunu“. Plejmejkeru Ratnika prešlo je u naviku da se pojavljuje na Ol staru u toj ulozi pošto će mu ovo biti četvrto učešće, odnosno treće uzastopno. Tompson će, s druge strane, debitovati u Medison Skver Gardenu. Društvo će im praviti i Kajl Korver iz Atlante koji je 2004. imao čast da se oproba u brzom šutiranju trojki, kao i Džej Džej Redik iz Los Anđeles Klipersa koji će se prvi put naći u takvoj situaciji. Petorku „haubica“ kompletira bek Portlanda Vesli Metjuz koji takođe debituje na takmičenju u brzom šutiranju trojki.

Kada su zakucavanja u pitanju, uprava lige šansu će pružiti mladim snagama. Još pre nekoliko nedelja Viktor Oladipo iz Orlanda i Janis Adetokumbo iz Milvokija bili su viđeni na Slem dank takmičenju što se kasnije pokazalo pouzdanim.

Još dvojica talentovanih igrača u ligi Mejson Plamli iz Bruklina, te Zek Levin iz Minesote uveseljavaće publiku u Medisonu majstorijama iznad obruča. Interesantno, tri učesnika takmičenja u zakucavanjima igraju tek svoju drugu godinu u ligi, dok je Levin ruki u timu Timbervulvsa. Dugo nije viđena tako mlada „postava“ na ovom događaju.

Videćemo i jednu novinu na Slem dank takmičenju s obzirom na to da se vraća stari format takmičenja. Nadmetanje će se odvijati u dva kruga – u prvom će svako imati pravo da izvede tri zakucavanja uz neograničeno vreme koje je do sada bilo limitirano, da bi u finalnu rundu prošla dvojica najboljih koja će imati priliku da prikažu tri nove atrakcije.

Ol star već sada obećava!

(FOTO: Action Images)

 


tagovi

Viktor OladipoVesli MetjuzStef KariNBA ligaMejson PlamliKlej TompsonKajl KorverJanis AdetokunboDžej Džej Redik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara