""
""

O'Nil strepi pred meč sa Srbijom: Moraćemo da budemo na svom maksimumu ako mislimo da pobedimo

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.09.17. | 11:00

„Moramo da odigramo bolje i da Srbiji damo daleko manje prostora za igru nego što smo dali Gruzinima“, poručije selektor Irske

Pobeda nad Moldavijom dodatno je podigla zamopouzdanje u redovima reprezentacije Srbije, ali izabranike Slavoljuba Muslina sasvim sigurno je ohrabrilo i prilično bledo izdanje selekcije Martina O'Nila u Tbilisiju.

Izabrane vesti

Selektor Republike Irske svestan je da njego tim mora da bude na daleko višem nivou protiv Orlova, ako misli da se nada pobedi.
„Da Srbija je pobedila i moraćemo da uložimo maksimalan napor kako bismo ih savladali. Moramo da odigramo bolje i da Srbiji damo daleko manje prostora za igru nego što smo dali Gruzinima. Poslebno u prvom poluvremenu. Moraćemo stvarno da budemo u svom najboljem izdanju kako bismo pobedili, ali mislim da to možemo“, rekao je O'Nil.

KVOTE ZA UTAKMICU IZMEĐU IRSKE I SRBIJE

Irska je imala sve u svojim rukama u Tbilisiju, ali je dozvolila protivniku da se vati u život.
„Došli smo rano do vođstva, ali smo dozvolili Gruziji da dominira na terenu i jeftino primili gol. U prvom poluvremenu nismo igrali dovoljno dobro, bili su bolji rival od nas. Došli smo da pokušamo da poedimo, ali bio je težak meč. Gruzija nema bodova koliko zaslužuje s obzirom na partije koje je pružala u dosadašnjem toku kvalifikacija“, rekao je O'Nil.

Utakmica između Republike Irske i Srbije igra se u utorak od 20.45 u Dablinu, a ukoliko ostvare pobedu Orlovi će velikim korako zagaziti na Mundijal u Rusiju.

(FOTO: Action images)


tagovi

Martin O’Nilreprezentativni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara