""
""

Only in England! Stouk za tri dana troši 60.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.07.16. | 17:08

Za tri pojačanja Potersi spremili ogroman novac

Mark Hjuz i njegov Stouk još nisu angažovali nijedno pojačanje ovog leta, ali to ne znači da nemaju velike planove. Ekipa koja je prošle sezone i te kako umela da zagorča život favoritima (Mančester Junajted, Mančester Siti, Čelsi, Totenhem...) zadržala je svoj kostur i očekuje se da do avgusta, kada počinje Premijeršip, bude samo još jača. 

Hjuz je već uveliko počeo da radi na tom planu o čemu svedoče najnovije informacije sa nekadašnjeg Britanija stadiona. Nakon što je pre dva dana osvanula vest da je Stouk ponudio Vest Bromviču 24.000.000 evra za Saida Berahina, danas je ofanziva nastavljena. U jednom danu Potersi su poslali još dve ponude od čega je jedna prihvaćena. Radi se o Džou Alenu iz Liverpula. Jirgen Klop ne računa na Velšanina, a pošto je Stouk dao najviše (15.500.000) na Enfildu nisu mnogo razmišljali - odmah su rekli DA. Što se dva kluba tiče posao je sklopljen i sada je preostalo samo da se Alen i Stouk dogovore oko visine primanja.

Izabrane vesti

A dok se čeka odgovor VBA za Berahina, u toku današnjeg dana sa Britanije je otišla još jedna milionska ponuda. Za Nasera Čadlija Stouk je kovertirao čak 20.000.000 evra.

Ukoliko bi odgovori na preostale dve ponude bili pozitivni Stouk bi u tri dana mogao da potroši blizu 60.000.000 evra.

Only in England.      

(foto: Action Images)


tagovi

StoukSaido BerahinoPremijer ligaNaser ČadliEvropaEngleskaDžo Alen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara