""
""

Opcija za Jokana je klub iz Primere! Igra sudbine i opet taj Kike Sančez Flores...

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.12.17. | 13:47

Srpski stručnjak može nazad u Španiju...

Menadžer Fulama i jedan od najboljih srpskih trenera - Slaviša Jokanović, mogao bi da se vrati u Španiju i preuzme Espanjol, piše Mundo Deportivo.

Izabrane vesti

Kako se navodi, čelnici Espanjola nezadovoljni su rezultatima i 16. mestom na tabeli Primere, pa razmatraju mogućnost smene trenera koji dobio samo jednu od poslednjih šest prvenstvenih utakmica. 

Kako stoji u tekstu, aktuelni stručnjak katalonskog kluba i dalje ima određeno poverenje uprave, ali nikoga ne bi trebalo da iznenadi ukoliko dođe do promene na klupi, pošto vodeći ljudi Espanjola uveliko rade na pronalaženju adekvatnog rešenja, zapravo rešenja za budućnost.

E sad, šta je tu posebno zanimljivo? 

Kada je Slaviša Jokanović u proleće 2015. uveo Votford u Premijer ligu, gazde tog kluba nisu želele da mu produže saradnju, već su angažovale Kike Sančez Floresa. Šta ti je igra sudbine... I baš je Sančez Flores sada na klupi Espanjola, tako da se može desiti da mu Jokan "vrati milo za drago", kako se to obično kaže. 

Srpski trener ostavio je trag u Španiji kao fudbaler Ovijeda, Tenerifa, Deportiva i Mursije, radio je i kao trener Erkulesa u toj zemlji, a sada ima opciju da se tri i po godine kasnije ponovo vrati.

Jokanovićev Fulam trenutno se nalazi na 12. mestu na tabeli engleskog Čempionšipai daleko je od pozicija koja vode u plej-of...

(foto: Action Images)


tagovi

EngleskaEspanjolEvropaFulamPrimeraSlaviša JokanovićŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara