""
""

Opet kažnjeni Zvezda i Partizan! Vojvodinu skupo koštalo vređanje Mažića

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.09.17. | 08:15

Disciplinci FSS-a ne praštaju

Pljušte kazne po leđima superligaša, a Disciplinska komisija ni juče nije imala milosti.

Izabrane vesti

Po ko zna koji put kažnjeni su i Zvezda i Partizan. Crno-beli moraju da plate 400.000 dinara zbog paljenja stolica na stadionu „Rajko Mitić“, ali i loše organizacije utakmice sa Voždovcem, dok crveno-beli plaćaju 300.000 dinara za paljenje pirotehnike na prethodne četiri utakmice - protiv Bačke, Čukaričkog, Partizana i Radničkog iz Niša.

Kažnjen je i novajlija u Superligi Zemun, koji neće moći da vodi navijače na naredna dva gostovanja. Razlog - transparenti uvredljivog sadržaja na prvenstvenim utakmicama, a zbog loše organizacije meča protiv Mladosti iz Lučana kažnjena je i OFK Bačka sa 70.000 dinara.

Pored klubova ceh će morati da plate i pojedini čelnici zbog neodgovornih medijskih istupa. Najviše je nagrabusio Dragoslav Vuković, sada već bivši predsednik Nadzornog odbora Vojvodine, koji će morati da plati 100.000 dinara zbog uvreda na račun najboljeg srpskog sudije Milorada Mažića. Vojvodina za isti prekršaj plaća 150.000.

Zbog komentarisanja suđenja kažnjeni su i predsednik Mačve Ivica Kralj, direktor Spartaka Dragan Đorđević, kao i trener Mladosti iz Lučana Neško Milovanović, koji će platiti po 25.000 dinara, a njihovi klubovi po 65.000.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizankazneDisciplinska komisija FSSFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara