"Škodran Mustafi i Lukas Perez"
"Škodran Mustafi i Lukas Perez"

Opet panične kupovine ili težak prelazni rok? Mustafi i “Vengerov Vardi“ stigli na preglede

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.08.16. | 11:50

Arsenal čeka dva velika pojačanja u smiraj prelaznog toka

Škodran Mustafi i Lukas PerezGranit Džaka još u maju, pa muk na Emirejtsu sve do pred sam kraj prelaznog roka. I sada dva zvučna pojačanja koja bi trebalo da razvesele navijače, mada je upitno da li će tako i biti, jer Škodran Mustafi i Lukas Perez ipak ne spadaju u TOP igrače.

Poučena ranijim iskustvima sa Vengerom, javnost je obazriva. Previše puta je Arsen Venger bio težak na novčaniku dok ga situacija nije naterala da se otvori. Neretko da u cajtnotu i pogreši. Sada Arsenalov šef struke uverava da su Mustafi i Perez pravi igrači za Tobdžije.
"Pogledajte me u lice. Da li vam izgledam kao neko ko panično kupuje?", zapitao je Venger novinare, istina ne previše uverljivim glasom.
"Bio je ovo čudan prelazni rok. Mislio sam da će biti najlakši, a on je bio najteži ikad. I izgleda da će sve otići dođavola u poslednja tri dana. Svi su do sad sedeli na novcu, ali svi znamo da će sada da se istresu", smatra Venger dok se i sam tako ponaša.

Izabrane vesti

Mustafi će, naime, Valensiji biti plaćen oko 41.000.000 evra, dok će Perezov  otkupna klauzula biti aktivirana sa 20.000.000. Za igrača od 27 godina koji se proslavio tek otkako je stigao u Depor. Prošao je omladinsku školu Atletika, ali se probijao igrajući za Rajo Valjekano, Karpati iz Lavova, PAOK... Doduše, ni Džejmi Vardi, prošle sezone najbolji igrač Premijer lige, nije imao lak put.
"Dopada mi se to poređenje. I Lukas se kasno razvio“" priznao je i Venger.

Navijači Arsenala samo se nadaju da je ovaj put pogodio.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ValensijaŠpanijaŠkodran MustafiPrimeraPremijer ligaLukas Perezletnji prelazni rok 2016EvropaEngleskaArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara