"Jovičić danas branio za Partizan u Poljskoj"
"Jovičić danas branio za Partizan u Poljskoj"

Opet pregovaraju Partizan i Čuka: I opet je tema - golman

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.06.16. | 23:13

Mladi Marko Jovičić mogao bi da se preseli na Banovo brdo

Jovičić danas branio za Partizan u PoljskojTransfer Nemanje Stevanovića je dogovoren, međutim, sva je prilika da to neće biti jedini posao rukovodilaca Čukaričkog i Partizana ovog leta. I ponovo je u centru pažnje - golman.

Čelnici dva kluba razmatrju opciju po kojoj bi se sa Topčiderskog na Banovo brdo preselio Marko Jovičić, trenutno treći čuvar mreže u ekipi Ivana Tomića. S obzirom da će Stevanović uskoro potpisati jasno je da bi 21-Beograđaninu bio sužen put do prvog tima, zato se kao realna opcija pojavila onda da se preseli na drugi deo grada, gde bi svakako imao veću minutažu.

Izabrane vesti

Ideja je postala je aktuelna, između ostalog, usled činjenice da Partizan ne bi odmah platio pun iznos za transfer Nemanje Stevanovića, već bi Jovičića - koji je u januaru potpisao ugovor do 2021. godine - prosledio na pozajmicu do kraja predstojeće sezone.

Na taj način bi klub iz Humske 1 smanjio bi sumu obeštećenja za Stevanovića, Čukarički bi dobio golmana, a mladi Marko Jovičić šansu da stiče iskustvo na superligaškoj sceni.

Deluje da bi svi bili zadovoljni...

U tom slučaju, Tomić bi na raspolaganju za novu sezonu imao starosedeoce Bojana Šaranova, Filipa Kljajića i Nemanju Stevanovića.

(FOTO: FK Partizan)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMarko Jovičićletnji prelazni rok 2016Čukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara