"Ilić sa kapitenima Alivodićem i Lukovićem na meču Novi Pazar - Crvena zvezda"
"Ilić sa kapitenima Alivodićem i Lukovićem na meču Novi Pazar - Crvena zvezda"

Opšta zbrka: Sudije prošle, drugog sastanka nije ni bilo

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.09.16. | 21:46

Novak Simović i Milan Ilić položili na susretima sedmog kola Superlige

Ilić sa kapitenima Alivodićem i Lukovićem na meču Novi Pazar - Crvena zvezdaNovak Simović i Milan Ilić su, ipak, položili. Sudije iz Lovćenca i iz Ćuprije, koje su se u žiži fudbalske javnosti našle zbog odluka iz mečeva prethodnog, sedmog, kola Superlige, dobro su obavile posao na susretima Partizan - Rad (4:0) i Novi Pazar - Crvena zvezda (1:4).

MOZZART Sport saznaje da su i Simović i Ilić zaslužili prelazne ocene za arbitražu na pomenutim duelima, odnosno da su oprečne vesti plasirane u javnosti minulih dana samo unele dodatnu zabunu u ovu, ionako osetljivu, temu u fudbalskoj Srbiji.

Izabrane vesti

Simović na susretu Partizan - RadPodsećamo, prethodnih dana su oko Sudijske komisije FSS kružile razne informacije, objavljeno je najpre da je Ilić poliožio, pa da je pao i da neće biti delegiran u narednim kolima, ali kako naš portal saznaje, drugog sastanka pomenutog organa nije ni bilo, tako da su na snazi ostale odluke sa prve sednice. Odnosno, jedine na kojoj je ova tema bila na dnevnom redu.

--->>> Sudijska komisija: Čist penal za Zvezdu u Novom Pazaru (VIDEO)
--->>> Sudije oštetile Partizan, a pogurale Zvezdu (VIDEO)

Tenzije u i oko Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije postoje godinama unazad i s obzirom na okolnosti uvek će ih i bit, međutim, posebno su naglašene sad, šest dana pred 152. večiti derbi, koji je na programu u subotu od 18 časova na stadionu Partizana.

(FOTO: MN Press, Star sport)


tagovi

SuperligaSudijska komisija FSSSrbijaFK PartizanNovak SimovićMilan IlićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara