""
""

Đorović: Idemo dalje, korak po korak...

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.10.17. | 21:14

"Znali smo da nas očekuje teška utakmica, ali isto tako, u skladu sa našim mentalitetom, znali smo da moramo da ostvarimo pobedu. To smo i učinili", kaže Andrija Živković

Mlada reprezentacija Srbije savladala je Rusiju rezultatom 3:2 i preuzela lidersku poziciju u grupi 7 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo! Posle meča selektor Orlića Goran Đorović izjavio je da se nalazimo tek na početku puta i ne želi da razmišlja dalje od sledećeg meča.
"Zadovoljan sam kako su se momci borili i zaslužili su jednu ovako veliku pobedu. Nije nam bilo lako, jer smo za kratko vreme odigrali dve utakmice, ali ekipa je pokazala karakter. Idemo dalje, korak po korak, razmišljamo o sledećem rivalu, jer do kraja kvalifikacija ostalo je još mnogo da se igra", rekao je Đorović.

Izabrane vesti

Asistent dva gola Andrija Živković...
"Znali smo da nas očekuje teška utakmica, ali isto tako, u skladu sa našim mentalitetom, znali smo da moramo da ostvarimo pobedu. To smo i učinili, pobedili jakog rivala i sada sa prve pozicije nastavljamo naš put ka Italiji".

Strelcu prvog gola Danilu Pantiću na početku meča stradala je arkada tako da je preostali deo utakmice morao da igra sa zavojem...
"U fudbalu se to dešava, nisam imao problema da igram. Od svega je najvažnija pobeda, zadovoljan sam osvojenim bodovima, jer Rusi su veoma dobra ekipa", ne ostavlja dilemu Pantić.

Tri meča, tri pobede, devet bodova i vrh tabele.

(foto: fss.rs)


tagovi

Andrija ŽivkovićDanilo PantićGoran Đorovićmlada reprezentacija Srbijereprezentativni fudbalSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara