"Miloš Ostojić"
"Miloš Ostojić"

Ostojić: Ligamenti su u redu

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.04.13. | 21:26

Štoper Partizana danas podvrgnut artroskopiji u Berlinu, u petak se vraća za Beograd, na terenu za 20 dana

 

Miloš OstojićŠtoper Partizana Miloš Ostojić uspešno je danas podvrgnut artroskopiji levog kolena na klinici u Berlinu. Iako su lekari strahovali da je osim meniskusa oštetio i prednje ukrštene ligamente, stručnjaci u Nemačkoj uveravaju da je sve u redu i dodaju da mladom defanzivcu crno-belih ne preti duža pauza od tri sedmice.
"Doktor je očistio meniskus, kaže da je sve dobro uradio i da su ligamenti u dobrom stanju. Kažu da je ozbiljan stručnjak i nema razloga da mu ne verujemo", poručio je u razgovoru za MOZZART Sport Ostojić, koji će se za 20 dana vratiti treninzima.

Izabrane vesti

Nekadašnji kapiten Teleoptika se povredio na treningu uoči derbija sa Vojvodinom (0:1), ali je uprkos tome odigrao meč sa Novosađanima, posle čega su ga pregledala dva ovdašnja lekara, a pošto su im se mišljena razlikovala, na kraju je, u dogovoru sa klubom, otišao na lečenje u inostranstvu.
"Sutra me puštaju iz bolnice, a u petak se vraćam za Beograd", dodao je Miloš Ostojić koga će do povrtka na teren u finišu sezone menjati Tomislav Pajović.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Miloš OstojićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara