""
""

Osveta Andrije Kaluđerovića (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.04.15. | 16:42

Srpski napadač postigao jedini gol za pobedu Brizbejna u petom kolu Lige šampiona Azije i ostavio Brizbejn u igri za plasman u osminu finala

Kada je bilo najpotrebnije, Andrija Kaluđerović je proradio u Ligi šampiona Azije u dresu Brizbejna! Srpski napadač je doneo minimalnu pobedu australijskom timu na gostovanju Pekingu u petom kolu Grupe G elitnog takmičenja u Aziji. Ujedno je servirao i osvetu bivšem klubu za koji je igrao po odlasku iz Crvene zvezde i u kojem se nije proslavio.

Izabrane vesti

Brizbejnu je pobeda bila neophodna kako bi zadržao nadu o plasmanu u osminu finala s obzirom da je Peking slavio u prvom meču u Australiji i da je sa šest bodova više dočekao revanš na svom terenu. Australijski tim je do toliko željenje pobede došao zahvaljujući Kaluđeroviću koji je izbegao ofsajd zamku i rutinski pogodio u situaciji „oči u oči“ sa protivničkim golmanom.

Šanse Brizbejna za osminu finala i dalje nisu velike s obzirom da ima tri boda manje od Pekinga i Suvona koji će odmeriti snage u poslednjem kolu i remi im je dovoljan za prolazak među 16 najboljih. Kaluđeroviću je ovo bio prvi gol u pet mečeva za Brizbejn u Ligi šampiona Azije, dok je u prvenstvu Australije dao pet golova na 10 mečeva.

(FOTO: MN Press)


tagovi

međunarodni fudbalKinaBrizbejn RorAustralijaAndrija Kaluđerović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara