"Saša Stojanović"
"Saša Stojanović"

Otišao je Rastavac, sa njim i generacija koja je vratila Niš na mapu srpskog fudbala - i Caki digao sidro

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.06.17. | 14:08

Pre njega i Radoš Bulatović, priča se da idu i Aleksandar Jovanović, Lazar Arsić…

Saša StojanovićVladimir Volkov i Milan Perendija su otišli još tokom tek završene sezone, klub su potom napustili Nemanja Kojić, Bojan Zogović i Miloš Živković, ali tek su poslednja dva rastanka zaista zabolele navijače Radničkog. Posle Radoša Bulatovića, prenosi portal Južne vesti, Čair je napustio je Saša Stojanović.

Nejasno je, doduše, zbog čega. Popularni Caki je novinarima u Nišu potvrdio da ide, ali uz ogradu da će tek danas razgovarati o detaljima rastanka. Nije u pitanju novi angažman, jer Stojanović još nema drugi klub.
"Ne znam gde ću nastaviti karijeru, sve je još sveže, izdešavale su se neke stvari, o razlozima zbog kojih odlazim pričaću sutra, ali definitivno idem iz kluba", izjavio je Stojanović, a prenele Južne vesti uz napomenu da Cakijev odlazak po svemu sudeći neće biti ni poslednji.

Izabrane vesti

Iako potvrda sa Čaira nema, lokalni mediji navode da će iz Niša i dugogodišnji kapiten Aleksandar Jovanović, najbolji strelac iz prošle sezone Lazar Arsić, te golman Vladimir Bajić.

Portal Dnevnik juga navodi da je uprava kluba već pronašla novu "jedinicu" u liku Vjekoslava Andrića iz slovenskog Radomlja, te da se pregovara sa 24-godišnjim štoperom Tarasom Bondarenkom iz Metalca.

Sa Milanom Rastavcem otišla je i generacija koja je vratila Radnički u vrh srpskog fudbala. Ostaje žal što se barem nije oprobala u Evropi.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Radnički NišSaša StojanovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara