"Jovan Stojanović"
"Jovan Stojanović"

Otišao najbolji strelac Voždovca - Stojanović u avionu za Belgiju

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.01.17. | 11:35

Ugovor na četiri i po godine

Jovan StojanovićJoš kao omladinac se prvi put otisnuo van zemlje, takođe u Belgiju, ali kako je sam rekao tada je možda bio i previše mlad za inostranstvo. Sada su mu 24 godina, iza sebe ima sjajnih šest meseci u Voždovcu, a ispred sebe - opet Belgiju.

Ovaj put ne u Serkl Brižu, već u Kortrajku. Jovan Stojanović, sa 10 golova u jesenjoj polusezoni najbolji strelac Voždovca i drugi na listi najefikasniji igrača Superlige, već je spakovan i na aerodromu čeka let u nove fudbalsku avanturu.
"Tačno je, sve je završeno. Potpisaću ugovor na četiri i po godine, a očekivanja su da napravim nešto slično kao i za ovih šest meseci u Voždovcu, možda i nešto bolje", rekao nam je Stojanović kada smo ga okrenuli da proverimo istinitost informacija koje su do nas stigle iz Belgije.

Izabrane vesti

Serkl Briž, Roselar, OFK Beograd, pa titula najboljeg strelca Srpske lige u Radničkom iz Obrenovca i preko toga do dresa Vojvodine, pa i Voždovca, kome bi trebalo da pripadne nekakvo obeštećenje za 24-godišnjeg ofanzivnog veznog.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

fk voždovacSuperligaSrbijaŽupiler Pro ligaJovan Stojanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara