""
""

Tako se igra ozbiljan fudbal, idemo u baraž pa na EP

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.09.16. | 08:21

Orlići ponosni na partiju u Vičenci

Mladi reprezentativci Srbije razočarani su što nisu uspeli da zadrže prednost od 1:0 na gostovanju protiv Italije u derbiju kvalifiakcija za Evropski šampionat u Poljaskoj, ali su u isto vreme i ponosni na svoju igru, kako kažu, najbolju u ovom ciklusu...

Izabrane vesti

Napadač Aleksandar Čavrić zahvalio se velikom broju navijača koji došli da daju podršku Orlićima u Vičenci...
"Znali smo da od starta da imamo šanse protiv Italije i da ćemo stvoriti mnogo prilika. Oslanjali smo se na kontra napade i posle nekog vremena videli smo da možemo da im napravimo dosta problema. Nismo im praktično dozvolili da naprave šansu i zbog toga ostaje žal što nismo pobedili. Podrška navijača je bila fenomenalna i osećali smo se kao da igramo kod kuće. Hvala svima koji su došli i podržali nas. Bili su nam 12. igrač. Opravdali smo očekivanja i pokazali da smo dobra reprezentacija. Ovakva igra sve hrabri pred utakmice koje slede".

Sivić: Bili smo fenomenalni, imali smo četiri kontre

Strelac sjjanog pogotka za vođstvo Srbije Milan Gajić kazao je da smo pokazali kako treba da igra ozbiljan tim...
"Velika je šteta što nismo pobedili. Odlično smo se pripremili, skautirali rivala, znali kako igra. U prvom poluvremenu smo pokazali kako treba da izgleda jedna ozbiljna ekipa na ovom nivou. Bili smo kompaktni, čekali svoje šanse, iskoristili smo jednu. Na moju sreću postigao sam prelep gol. Strpljivo smo čekali svoju priliku, znali gde imamo prostora i gde su oni ranjivi. I kaznili smo ih. Šteta je što nismo iskoristili i drugu veliku priliku kada je Grujić promašio posle udarca glavom, bili su to trenuci kada smo mogli da rešimo utakmkicu. Ostaje velika žal pošto smo bili bolja ekipa"...

Sergej Milinković Savić bio je jedan od najzapaženijih na terenu. I on se slaže s ocenama da je ovo bio najbolji nastup našeg mladog tima u ovim kvalifikacijama.
"Ne pamtim da smo u kvalifikacijama igrali kao protiv Italije. Pogotovo u prvom poluvremenu. Zadovoljan sam kako je ekipa igrala, dogovor iz svlačionice smo preneli na teren. Italijani su imali praktično samo penal i došli su do izjednačenja. Ostalo je da odigramo još tri utakmice, verujem da ćemo ostvariti isto toliko pobeda i plasirati se u baraž", kratak je bio vezista Lacija.

(foto: fss.rs)


tagovi

Srbijareprezentativni fudbalfudbalska reprezentacija Srbijeorlićikvalifikacije za ep u21

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara