""
""

Ovo je ozbiljan Partizan: Pao Bešiktaš, Andriću prija kapitenska traka (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.09.16. | 22:28

Dobra partija crno-belih u novoj pripremnoj utakmici

Parni valjak gura sve jače. Košarkaši Partizana pobedili su u prijateljskoj utakmici u novobeogradskoj Hali sportova turski Bešiktaš sa 83:77.

Izabrane vesti

Istanbulski klub najozbiljniji je rival crno-belih u dosadašnjem toku priprema, a ujedno i ekipa koja će se takmičiti u istoj grupi Lige šampiona kao i Partizan.

Crno-beli su večeras vodili gotovo tokom cele utakmice, u jednom trenutku imali su i 20 poena prednosti. Bešiktaš se vratio u drugom poluvremenu, ali je Partizan u poslednjih pet minuta odbranio pobedu.

Najefikasniji u srpskom timu bio je novi kapiten Mihajlo Andrić sa 20 poena, a po 14 su ubacili Stefan Birčević i Đorđe Majstorović.

I večeras je trener Aleksandar Džikić dao priliku da igra i beku Stefanu Potu koji već neko vreme trenira sa klubom, a na klupi je bio i mladi Izraelac Tomer Levinson, inače na probi u srpskom timu. Sa druge strane, ponovo u ekipi Partizana nije bilo Frenka Robinsona i Adina Vrabca.

Ovaj meč je zanimljiv i po tome što je srebrni olimpijac i doskorašnji centar Crvene zvezde, Vladimir Štimac, debitovao za Bešiktaš.

Uprkos činjenici da je ovo trebalo da bude meč zatvorenog tipa, oko 600 navijača crno-belih, očigledno željnih košarke, došlo je u Halu sportova i pružilo podršku ekipi.

Narednu proveru, crno-beli imaju u ponedeljak protiv Steaue.

 

 

 


tagovi

TurskaStefan PotSrbijaFK PartizanFIBA Liga šampionaEvroligaBesiktasAleksandar Džikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara