""
""

Ovo je „Tim sveta“ koji će zaigrati protiv srpskih vaterpolista

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.12.16. | 14:37

Poznat sastav svetskih zvezda koje dolaze na oproštaj Nikića i Gocića od kapice Delfina

Kada su u Brazilu okačili zlatne medalje oko vrata i zaokružili blistave karijere sa jedinom titulom koja im je nedostajala za Živka Gocića i Slobodana Nikića nije ostalo ništa drugo nego kažu:
„Hvala, ovo je kraj“.

Izabrane vesti

Dvojica legendi srpskog vaterpola su u stilu pravih šampiona rešili da kažu zbogom nacionalnom timu i da prepuste mesta mlađima. Žile i Boba će se od vaterpolo kapice Delfina oprostiti onako kako i dolkuje takvima asovima. Protiv najboljih vaterpolista sveta.

Vatrepolo savez Srbije će 23. decembra u Nišu na manifestaciji Dani vaterpola organizovati spektakualran oproštaj dvojice asova. U bazenu će snage odmeriti reprezentacija Srbije i tim ostatka sveta sastavljen od najboljih vaterpolista planete.

Poznat je i sastav „Tima sveta“ koji će na megdanu Delfinima uveličati oproštaj Nikića i Gocića.

Tim sveta će sa klupe kao trener predvoditi trener evropskog prvaka Juga i hrvatska vaterpolo legenda Vjekoslav Kobešćak. Među svetskim vaterpolo zvezdama biće: Hristos Afrudakis (Grčka), Mlađan Janović, Aleksandar Ivović, Predrag Jokić, Miloš Šćepanović (Crna Gora), Marko Avramović , Slobodan Soro (Srbija), Paulo Obradović, Luka Lončar (Hrvatska), Deneš Varga, Daniel Varga, Gabor Kiš, Norbert Madaraš (Mađarska) i Lukaš Seman (Slovačka).

Utakmica između reprezentacije Srbije i tima sveta zakazana je za 23. decembar u 18 sati na Tašmajdanu, a obezbeđen je i direktan prenos na RTS. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Živko Gocićvaterpolo reprezentacija SrbijevaterpoloSlobodan Nikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara