""
""

Ovo su Sanjini uslovi za ostanak u Arsenalu: 30 miliona evra za tri godine!

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.03.14. | 19:32

Francuski bek kojem na kraju sezone ističe ugovor iznenadio rukovodstvo kluba poprilično neskromnim zahtevima

Jedan od najpoznatijih igrača u evropskom fudbalu kojem ističe ugovor na kraju sezone i koji moće kao slobodan igrač da promeni sredinu je Bakari Sanja.  Desni bek Arsenala se u prethodnom periodu pominjao kao pojačanje brojnih klubova, pre sveih Mančester Sitija i Intera, ali i nekih poslodavaca iz Rusije i sa Dalekog istoka koji ga mame bogatim ugovorima… Izgleda da su sve manje šanse da će Francuz produžiti ugovor sa Tobdžijama.

Izabrane vesti

Klub iz Londona želi da ga zadrži, jer Sanjina alternativa Karl Dženkinson nije opravdao očekivanja, ali ne želi da to uradi po svaku cenu. Pogotovo posle najnovijeg zahteva Francuza.

Naime, Sanja je pred Arsenal stavio ultimatum. Za produženje vernosti zahteva: Trogodišnji ugovor vredan 120.000 funti plus bonus od šest miliona funti za sam potpis ugovora. U prevodu, Arsenal bi za tri godine morao da mu isplati oko 29,7 miliona evra. Plus bonuse. Takođe, Sanja zahteva da mu se u novi ugovor ubaci i klauzula o oproštajnom meču jer bi u slučaju da Arsenal prihvati njegove zahteve, po isteku novog trogodišnjeg ugovora napunio 10 godina staža u taboru Tobdžija i želi da taj jubilej obeleži nekim spektakularnim oproštajnim mečom od kojeg bi sav prihod išao njemu.

Zato je malo verovatno da će Arsenal prihvatiti ove Sanjine uslove i realnije je da će se Venger okrenuti dovođenju alternative na poziciju desnog beka, a do sada su se kao kandidati pominjali Dušan Basta (Udineze), Majka Ričards (Mančester Siti), Metju Debiši (Njukasl) i Rikardo Van Rajn (Ajaks).

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaEvropaEngleskaBakari SanjaArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara