""
""

Ozbiljan problem: PSŽ bez četvorice na Siti

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.04.16. | 13:01

Loran Blan mora da menja odbranu i vezni red

Žestoki udarci za PSŽ pred revanš Lige šampiona. Parižani su ostali bez Davida Luiza i Bleza Matuidija koji će, usled žutih kartona zarađenih u prvom meču, propustiti gostovanje Mančester Sitiju narednog utorka.

Milorad Mažić je brazilskom štoperu pokazao javnu opomenu već u 12. sekundi, zbog starta nad Serhiom Aguerom, što je najbrži žuti karton u istoriji Lige šampiona, da bi početkom drugog poluvremena u beležnici srpskog arbitra završio i francuski vezista.

Izabrane vesti

Dovoljno da se nabora lice trenera PSŽ Lorana Blana uoči puta u Englesku, gde će Sveci morati da postignu bar gol, jer je prvi meč završen 2:2. Pretpostavlja se da će Luiza u srcu odbrane menjati njegov zemljak Markinjos, dok će umesto Matuidija na poziciji zadnjeg veznog igrati Tijago Mota.

Dodatna nevolja za Blana je činjenica da ni Marko Verati ni Havijer Pastore neće stići da se oporave na vreme za revanš na Etihadu.

L’Ekip piše da će 12. aprila na megdan Mančester Sitiju PSŽ istrčati u sledećem sastavu: Trap - Orije (Van der Vil), Tijago Silva, Markinjos, Maksvel - Rabio, Mota, Di Marija - Moura, Ibrahimović, Kavani.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action images) 


tagovi

žuti kartonsuspenzijaPari Sen ŽermenMarko VeratiLoran BlanLiga šampionaLiga 1Havijer PastoreFrancuskaDavid LuizBlez Matuidi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara