""
""

Ozbiljna ofanziva Stouka: Prvo iz Barse, onda iz Bajerna, pa sad i bivši špic Reala

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.08.17. | 11:06

Hese "prevario" Fjorentinu i došao na pozajmicu do kraja sezone iz PSŽ-a, Hoselu u Njukaslu

Nije gotovo dok se ne potpiše. Mislili su čelnici Fjorentine da imaju Hesea Rodrigeza, posao se činio gotovim, čak se i Pari Sen Žermen saglasio da pusti krilnog napadača u Seriju A, međutim... U poslednji čas javio se Stouk i ugrabio Španca.

Klub sa stadiona Britanija potvrdio je jutros da je doveo 24-godišnjeg fudbalera na pozajmicu do kraja sezone, posle čega će se on vratiti na Park prinčeva, gde za njega - realno - nije bilo mesta ni pre dolaska Nejmara, a pogotovo ne sad kad je potpisao Brazilac.
Od trenutka kad mu je PSŽ stavio do znanja da će ga pustiti na pozajmicu, Hese je bio naša želja. Oduševljeni smo što je izabrao da preće u Stouk. U Parizu nije imao baš najbolji period karijere, ali je i dalje mlad, željan da ostavi trag u Premijer ligi. Njegov pedigre govori sam za sebe, biće sjajno pojačanje za naš tim“, rekao je Toni Skols, izvršni direktor Potersa.

Izabrane vesti

Hesea je peti novajlija na Britaniji ovog leta. Pre njega stigli su Bruno Martins Indi iz Porta, Daren Flečer iz Vest Broma, Džoš Timon iz Hala i Erik Maksim Čupo Moting iz Šalkea. Sa Heseom u timu, Mark Hjuz trenutno ima na raspolaganju nekadašnje fudbalere Barselone (Ibrahim Afelaj, Bojan Krkić), Bajerna (Džerdan Šaćiri) i Real Madrida (Hese).

Hese je u Stouk stigao istog dana kad je Mark Hjuz prodao drugog Španca - Hoselua - još jednom, Rafaelu Benizetu. Hoselu je tako postao šesto pojačanje Njukasla ovog leta, u poslu vrednom 5.500.000 evra.

Napadač je poptisao ugovor do 2020. godine.

 (FOTO: www.stoke.com, www.nufc.co.uk)


tagovi

EngleskaEvropaHese RodrigezHoseluPremijer ligaStouk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara