""
""

Ožegović pred derbi na Karađorđu: Bolji smo od Partizana!

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.08.15. | 19:38

"Ubeđen sam da smo bolja ekipa i nadam se da ćemo to i dokazati na terenu. Za ovaj duel se, lično, spremam kao za svaki drugi i pokušaću da ponovo budem strelac i doprinesem našoj željenoj pobedi", rekao je napadača Lala

Fudbaleri i stručni štab Vojvodine silno su motivisan pred derbi petog kola Superlige sa Partizanom, u kojem žele da pokažu sav svoj kvalitet, ali da uspesi na međunarodnoj sceni sa starta sezone nisu slučajnost.

Izabrane vesti

Strateg Lala Zlatomir Zagorčić očekuje veliku borbu na terenu i nada se osvajanju sva tri boda.
"Pred nama je derbi koji u najavi donosi neizvesnost. Očekujem da će tako biti tokom svih 90 minuta susreta, jer se sastaju dva kvalitetna i jaka tima. Partizan je već obezbedio mesto u grupnoj fazi Lige Evrope i ima priliku da načini i korak više i uđe u Ligu šampiona, a mi smo pred šansom da se plasiramo takođe u jednu od grupa Lige Evrope. Nadam se da će u četvrtak tribine stadiona Karađorđe ponovo biti ispunujene, a verujem da će gledaoci, uz dobar fudbal, videti i dosta golova. Što se Vojvodine tiče, cilj nam je da prikažemo odličnu partiju i da pobedimo crno-bele", rekao je Zagorčić

Odlični napadač Novosađana Ognjen Ožegović veliki je optimista pred duel s srpskim šampionom.
"Maksimalno spremni dočekujemo utakmicu s beogradskim timom. Ubeđen sam da smo bolja ekipa i nadam se da ćemo to i dokazati na terenu. Za ovaj duel se lično spremam kao za svaki drugi i pokušaću da ponovo budem strelac i doprinesem našoj željenoj pobedi", rekao je Ožegović.

Trener Zagorčić na raspolaganju će imati sve igrače, izuzev operisanog Saše Ćurka.
"Kapiten Nino Pekarić je odigrao dobru utaklmicu u Lučanima i pokazao da je spreman za sva iskušenja i biće u kombinaciji za tim. Miljan Mrdaković je počeo da radi s ekipom, ali će biti jedna od opcija kada se fizički bude spremio posle pauze prouzrokovane povredom. Ostali prvotimci su zdravi i biće mi na raspolaganju, zaključio je Zagorčić.

Utakmica između Vojvodine i Partizana igra se u četvrtak od 20 časova.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Zlatomir ZagorčićFK VojvodinaSuperligaSrbijaFK PartizanOgnjen Ožegović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara