"naslovna strana Marke"
"naslovna strana Marke"

Pakleni finiš na Bernabeu: Rodrigez, Sane i Bentankur u sedam dana?

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.01.16. | 11:48

Videćemo da li je izvodljivo

naslovna strana MarkeFifina kazna lebdi nad stadionom Santjago Bernabeu, pa u Realu moraju brzo da reaguje. Kad je Kraljevski klub u pitanju to se obično završi trošenjem miliona na sve strane. Ovaj put izbor je sužen u nedostatku vremena, a kao mete su izdvojeni Rikardo Rodrigez, Leroj Sane i Rodrigo Bentankur.

Ovaj poslednji je jedini na pragu. Poslovično dobro upućena Marka navodi da je Boka Juniors već prihvatila 10.000.000 za 18-godišnjeg vezistu, koji će do kraja sezone ostati u Buenos Ajresu.

Izabrane vesti

Sada je na redu Rikardo Rodrigez, koga u Madridu vide kao idealnu zamenu za Marsela na levom beku. Nije problem ni cena od 30.000.000 evra već protivljenje Volfzburga da ga proda u januaru.

Poslednji na listi je Leroj Sane o kome se već dugo spekuliše i koji će prema poslednjim informacijama koštati mnogo više od 37.000.000 evra jer se ispostavilo da u njegovom ugovoru sa Šalkeom ipak nema misteriozne klauzule o visini obeštećenja.

Što se tiče Roberta Levandovskog on ostaje u tefteru, ali tek kao opcija u letnjem prelaznom roku. Tako piše As, koji tvrdi da do kraja ovog meseca neće biti ni ponude za napadača Bajeran. Jer na Bernabeu su navodno uvereni da će uspeti da obore Fifinu presudu. Kad su u pitanju odlasci iz Madrida, zeleno svelo u potrazi za novim klubom dobiće polaznici Realove omladinske škole Načo Fernandez, Denis Čerišev i Lukas Vaskez. I to, naravno, pod uslovom da žalba na Fifinu odluku urodi plodom. U suprotnom - svi ostaju.

As takođe navodi da je najbliži odlasku Vaskez - predsednik Deportiva Tino Fernandez već je otvorio pregovore o pozajmici do kraja sezone.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Marca.com)


tagovi

VolfzburgŠpanijaRodrigo BentankurRikardo RodrigezReal MadridPrimeraLeroj SaneEvropaBoka juniors

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara