Pali su Bazel i Jang Bojs, pašće i Stouk!

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.07.18. | 16:16

Vulverhempton prilično ambiciozan

Jedni se spremaju za Premijer ligu, a drugi da se ekspresno u nju vrate. Vulverhempton je izuzetno ambiciozni povratnik u elitni rang engleskog fudbala, koji iz dana u dan jača redove za izazove u najizazovnijem takmičenju na svetu, a jedan od brojnih testova u pripremnom periodu imaće sa Stoukom. Na njegovom terenu.

Vukovi su nedavno kompletirali transfer portugalskog fudbalskog majstora Žoaa Mutinja za obeštećenje od svega 5.600.000 evra. Mutinjo ima 31 godinu, ali i još mnogo toga da ponudi evropskom fudbalu. Da ne bude zabune, Mutinjov agent je superagent Žorž Mendeš, ujedno i čovek koji se sve pita u Vulverhemptonu, pa je i to verovatno jedan od razloga zbog kojih je obeštećenje više nego skromno. Mutinjo će se tako pridružiti grupi portugalskih fudbalera u Vulvsima. Tu su već Ruben Neves, Rui Patrisio, Ivan Kavaleiro, Dijego Žota i Ruben Vinagre. Sveukupno, ekipa iz Midlendsa pazarila je pojačanja za ukupno 50.000.000 evra i tu ne namerava da se zaustavi. Vulvsi su takođe blizu i dovođenja ofanzivca Midlzbroa Adame Traorea, koji u svojem ugovoru ima izlaznu klauzulu od 20.000.000 evra i to je premijerligaš spreman da plati.

Izabrane vesti

Sa druge strane, Stouk je posle ispadanja u Čempionšip ostao bez mnogih igrača. Iz kluba su otišli Džerdan Šaćiri, Ramadan Sobhi, Mark Munijesa, Li Grant, Glen Džonson, Stiven Ajrland... Zamene polako pristižu. Iz Hadersfilda je u transferu teškom 10.000.000 funti, plus eventualnih 2.000.000, stigao Tom Ins. Potrošeno je još oko 10.000.000 za Eteba i Džejmsa Meklina. Sve u svemu, Vukovi su se prilično pojačali i bilo bi nezamislivo da polože oružje pred Stoukom, pošto su prethodno preslišavali Bazel i Jang Bojs i remizirali sa Ajaksom, dok su Potersi poraženi na minula tri prijateljska odmeravanja snaga od Bohuma, Mepena i Hamburgera.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 20:45 6891 KLPR Stoke - Wolverhampton ki 2 2,10
Ukupna kvota2,10

PRIJATELJSKA UTAKMICA

Sreda
20.45: (3,30) Stouk (3,30) Vulverhempton (2,10)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

VulverhemptonStouksportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara