""
""

Palma pred Rubin: Neka bude 3:0!

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.07.13. | 09:08

"Siguran sam da će Rubin dočekati pun stadion. Napravili smo moderan objekat po standardima UEFA i veće i važnije utakmice igraćemo na njemu. Velika je to stvar za sve nas", rekao je prvi čovek Jagodine

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma pleni optimizmom pred najveći evropski meč Jagodinaca na međunarodnoj sceni.

Ruski Rubin je izuzetno kvalitetan tim i veliki favorit za prolazak u treću rundu kvalifikacija za Ligu Evrope, ali Palma veruje u svoj klub.
"Hoću da pobedimo Rubin! Imam čvrsto obećanje fudbalera, stručnog štaba i ljudi iz uprave da će nadvisiti ekipu iz Kazanja. Takva prilika se ne pruža svakih šest meseci i zbog toga Jagodina mora da je iskoristi", reakao je Marković za Žurnal.

Izabrane vesti

Vodeći čovek grada Jagodine ne samo da je uveren u pobedu protiv Rubina, već veruje i da će ona biti ubedljiva, baš kao što je nedavno izjavio da očekuje trijumf rezultatom 2:0.
"Mogao bih da se predomislim i kažem da će biti 3:0. Ako insistirate ostajem pri tvrdnji da u četvrtak pobeđujemo i to 2:0".

Gradski stadion je spreman za spektakl. U gradu vlada veliko interesovanje za ovaj meč.
"Siguran sam da će Rubin dočekati pun stadion. Napravili smo moderan objekat po standardima UEFA i veće i važnije utakmice igraćemo na njemu. Velika je to stvar za sve nas", podvukao je Dragan Marković Palma.

Meč između Jagodine i Rubina igra se u četvrtak od 20 časova.

(FOTO: MN press)


tagovi

Dragan Marković PalmaJagodinaLiga EvropeSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara