""
""

Panama željna osvete

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.10.17. | 11:20

Sve upućuje na malo golova

Pre bezmalo četiri godine fudbaleri Sjedinjenih Američkih Država britkom sabljom presekli su svaku nadu da bi Panama mogla da se plasira na Mundijal u Brazilu. Četiri godine kasnije popularni Kanalerosi u poziciji su da serviraju hladnu osvetu u direktnom okršaju gde bi pobednik mogao da dobije sve, a gubitnik čak da ostane bez ičega.

Izabrane vesti

Panama trenutno zauzima treću poziciju i poslednje mesto koje direktno vodi u Rusiju narednog leta, s bodom više upravo od SAD-a. Zato predstojeći okršaj nosi ogroman ulog jer posle te ostaje još samo jedna utakmica do kraja kvalifikacija.

Ako žele da preteknu Panamu na tabeli moraće da izgledaju daleko bolje u defanzivnom delu. Izabranici Brusa Arene jedva su preživeli poraz od Kostarike (0:2), na šta se nadovezao i neočekivan remi s Hondurasom. Ameri su pre nešto više od mesec dana prekinuli seriju bez poraza na svom terenu od čak deset utakmica i to posle intervencije Kostarike.

Igračima Paname biće dovoljno da ih pokrene želja za osvetom zbog sudbonosnog poraza na stadionu Orlando Sitija pre četiri godine. Jer suštinski bi i remi mogao da bude dovoljan. Doduše, činjenica je da Panama nije slavila kao gost u 2017. godini, ali i da nijednom nije primila više od jednog gola. Istina, u ukupno pet utakmica postigla je samo jedan gol.

Sve upućuje na malo golova, a zanimljiva je skorija istorija njihovih međusobnih duela. Minula četiri meča završena su sa po golom na obe strane, a tačan rezultat svaki put bio je - 1:1.

Subota
01.35: (1,55) SAD (3,70) Panama (7,25)
03.30: (1,15) Meksiko (7,75) Trinidad (18,0)
23.55: (1,80) Kostarika (3,40) Honduras (4,90)

2

(FOTO: Action Images)


tagovi

konkakafkvalifikacije za sp 2018Panama

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara