""
""

PAO DOGOVOR: Taunsend stiže u Njukasl!

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.01.16. | 12:15

Sada se čeka Loik Remi

Oklevali su čelnici Totenhema prethodnih dana i odbijali napade Njukasla, kao da nisu želeli da se odreknu usluga Androsa Taunsenda. Ali ispostavilo se da je prvi čovek Pevaca Danijel Levi samo tvrdio pazar, jer Njukasl i Totenhem su postigli konačni dogovor na transfer vredan 16.000.000 evra!

Izabrane vesti

Praktično od prvog dana zimskog prelaznog roka Svrake su obletale oko reprezentativca Engleske u nameri da pojačaju ofanzivnu liniju u nameri da se sačuva status premijerligaša i naredne sezone. Njukasl je Totenhemu nudio i opcije pozajmice i transfera, ali klub iz Londona nije želeo da čuje, osim ako u igri ne bude suma od 18.000.000 evra. Stiv Meklaren je nudio tri miliona manje, ali na kraju dva kluba su uspela da se dogovore oko sume od 16.000.000 evropskih novčanica. 

Taunsend bi već danas mogao da stigne na Sent Džejms Park kako bi obavio medicinske preglede, a vrlo brzo zatim i da stavi paraf na višegodišnju saradnju sa novim klubom. 

Ovim dogovorom Njukasl je praktično obavio i više od pola zacrtanog posla ove zime. Posle kompletiranja veznog reda dovođenjem Anrija Sevea i Džondža Šelvija crno-beli dobijaju krilnog napadača po želji i sada se praktično samo čeka Čelsijevo zeleno svetlo za povratak Loika Remija. Podsetimo, sve zavisi od dolaska Alešanda Pata, koji bi po nekim informacijama mogao već danas da doputuje u London, a kasnije bi sve trebalo samo da bude formalnost. 

Sve informacije sa transfer pijace možete pogledati u našem dnevnom blogu "TRANSFERI UŽIVO", klikom na naš tag "ZIMSKI PRELAZNI ROK 2016" ili na našem Specijalu "PRELAZNI ROK".

>>>> MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici <<<<

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Premijer ligaEvropaEngleskaAndros Taunsend

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara