"Igrači Borca i sudija Milan Ilić"
"Igrači Borca i sudija Milan Ilić"

Pao sudija meča Spartak - Borac: Žutić dao Iliću samo 7,3

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.11.17. | 08:33

Čeka ga duža pauza

Igrači Borca i sudija Milan IlićSudija Milan Ilić je - pao! Očekivano, posle skandala u Subotici minule nedelje, kad je u najmanju ruku diskutabilnim odlukama uticao na konačan ishod duela Spartak Ždrepčeva krv - Borac (3:1).

Prema saznanjima Sportskog žurnala, Ilić je dobio rekordnu nisku ocenu (7,3), a oborio ga je Đorđe Žutić, kontrolor suđenja na meču 17. kola Superlige Srbije, u kome je domaćin slavio, između ostalo, tako što je pri rezultatu 0:1 dosuđen jedanaesterac za Spartak, a zbog protesta isključena dvojica igrača gostujućeg sastava.
Mladom arbitru iz Ćuprije, bivšoj uzdanici sudijske organizacije, na teret se stavlja više teških grešaka. Sudijska komisija ili ko je već nadležan za domaće arbitre u sudijskoj organizaciji, neće imati mnogo nedoumica u zaključivanju ovog slučaja. Iliću, sasvim je izvesno, predstoji duža pauza, za razliku od ostalih, već ptroverenih, arhitekata skandala na superligaškim terenima prošlog vikenda“, stoji u vesti Sportskog žurnala, potpisanoj perom Branka Spasojevića, godinama do tančina upućenog u način rada u i sa sudijama u Srbiji.

Izabrane vesti

Protest Čačana u SuboticiIsti izvor navodi da će Disciplinska komisija FSS da se izjasni o ostalim tačkama „slučaja Subotica“.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Borac ČačakĐorđe ŽutićMilan IlićSrbijaSudijska komisija FSSSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara