Paratići i Marota pikirali najboljeg strelca omladinskog prvenstva Evrope

Vreme čitanja: 1min | ned. 29.07.18. | 23:28

Portugalija i dalje stvara dobre napadače

Tek nekoliko časova prošlo je od trenutka kada je omladinska reprezentacija Portugalije savladala Italiju u spektakularnom finalu rezultatom 4:3, a iz Italije stiže ekskluzivna vest - Bepe Marota i Fabio Paratići fiksirali su pogled na najboljeg strelca novog evropskog šampiona!

Dobro obavešteni italijanski transfer guru Đanluka di Marcio javlja da je Fransisko Trinkao oduševio Juventusov direktorski tandem koji je spreman da već od ponedeljka krene u akciju angažovanja strelca pet golova. Trinkao je, baš kao i njegov klasić Filipe Žoao, najbolji strelac prvenstva sa po pet golova, s tim što je strelac izuzetno bitnog pogotka u finalu privukao najozbiljniju pažnju ljudi koji znaju da nanjuše vrhunskog talenta kad ga vide. Navodno, Trinkao je već na sebe privukao interesovanje najvećih evropskih klubova, a Marota i Paratići su spremni da ih sve preteknu i stignu do važnog potpisa za budućnost.

Izabrane vesti

Juventus je za Braginog bombardera spremio 7.000.000 evra, mada je to znatno daleko od Trinkaove otkupne klauzule u ugovoru od 15.000.000 evra.

S obzirom na to šta je pokazao na tek završenom Evropskom prvenstvu, u Bragi sigurno neće žuriti s prodajom, a ukoliko direktori kluba budu dovoljno prizemni, mogli bi da puste potencijalne kupce da se „potuku“ za Trinkaoa i tako izvuku još veći novac.

Juventus se ovih dana baš fokusirao na Portugalce...

Foto: Action Images


tagovi

Fransisko Trinkao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara