"Alan Pardju i Manuel Pelegrini"
"Alan Pardju i Manuel Pelegrini"

Pardju sasuo paljbu po najcenjenijim trenerima Premijer lige: Ja bih to mogao bolje

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.04.15. | 17:44

Strateg Kristal Palasa dobio sportskog psihologa, koji će mu pomagati oko ponašanja pored aut linije

Alan Pardju i Manuel PelegriniKristal Palas se u ponedeljak uveče sastaje sa Mančester Sitijem u okviru 31. kola Premijer lige. Ovih dana je aktuelna priča o tome da je Alan Pardju dobio pomoć psihologa koji će mu pomagati oko problema sa ponašanjem pored aut linije.
Moram da se bolje ponašam i postaram se da se kontrolišem tokom svih 90 minuta utakmice“, istakao je bivši strateg Njukasla.

Trener ovog londonskog tima je istakao da je srećan stanjem u njegovom timu, kao i da ne bi želeo drugi posao u ovom trenutku. Međutim, neke stvari bi on promenio u engleskom fudbalu.
Kada pogledam u najbolje timove lige, osećam da bih mogao da radim bolji posao od njihovih trenera. Međutim, stvari u Palasu mi se sviđaju, ne bih imao problem da radim u ovom delu lige do kraja karijere. Stvarno sam srećan, ne želim drugi posao. U tu ruku, Palasovi vlasnici mogu da budu srećni, jer čak i ukoliko napravimo dobar rezultat, i veći me budu hteli, ja ću verovatno ostati ovde“, istakao je Pardju.

Izabrane vesti

Videće se koliko su ove njegove reči tačne, kada se sastane sa ekipom Manuela Pelegrinija u ponedeljak od 21.00.
Pelegrinijeve opcije na klupi su daleko bolje od mojih, ali ću probati da napravim dobar rezultat. Videli smo šta je Barnli uspeo da im uradi, pa ćemo se i mi nadati da će kolektivni duh tima biti bolji od njihovih individualaca“.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaManuel PelegriniMančester SitiKristal PalasEvropaEngleskaAlan Pardju

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara