"Miloš Jojić"
"Miloš Jojić"

Pare nisu problem, para nema... u Partizanu?

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.09.13. | 22:00

Večernje novosti pišu da se crno-belima još duguju premije za dve titulu i Evropu. Po igraču – oko 50.000 evra

Miloš JojićDeluje pomalo neverovatno, ali politika uprave Partizana na čelu sa Draganom Đurićem da bez novca ide do trofeja i te kako uspeva. Iako ovde ne govorimo o skromnim izdvajanjima za pojačanja. Naime, Večernje novosti u izdanju za sredu prenose da crno-belim igračima još nisu isplaćene premije za rezultate iz prethodne dve sezone.

Doduše, za razliku od Crvene zvezde, u Humskoj ugovorne plate i takozvane male plate ne predstavljaju toliki problem, iako je sportski direktor večitog rivala Zoran Stojadinović ne tako davno isticao da i u Partizanu one kasne po četiri meseca, pa se to ne vidi na terenu. Jer fudbaleri Partizana su isplaćeni pred meč sa Slobodom u Užicu.

Izabrane vesti

Međutim, problem premija daleko je od onog koji se može zanemariti.

Naime, igračima Partizana, barem onima koji su tu u poslednje dve sezone, a takvih nije malo, duguju se premije za dve poslednje titule i prošlogodišnji plasman u Ligu Evrope.

Novosti pojašnjavaju da se onim najstandardnijim prvotimcima duguje oko 20.000 evra po trofeju u Superligi, te 10.000 evra po igraču za iskorak u Ligi Evropa iz prošle sezone. Tu treba dodati i tri osvojena boda za koje sleduju posebni bonusi.

U Srbiji opšte prihvaćena šala da "pare nisu problem, jer para nema" očigledno zaista i deluje na crno-beloj strani Topčiderskog brda, jer srećom po armiju navijača Partizana – rezultati ne kasne.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

dugoviFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara