""
""

Pare su da se troše, ali reč nije da se gazi! Fabijan Delf odjavio Siti: Ostajem u Aston Vili

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.07.15. | 17:26

Lekcija iz odanosti...

Neke stvari jednostavno ne možete da kupite. Recimo - odanost. Nalik Marselu Jansenu koji je pre nekoliko dana održao kolegama iz sveta modernog fudbala lekciju iz prvržensti jednom klubu, reagovao je i Fabijan Delf. Objavom da ne želi da napusti Aston Vilu, bez obzira što su bogate gazde Mančester Sitija pred njega stavile džak para (oko 2.500.000 evra na ime plate), 25-godišnji vezista je jasno stavio do znanja da će i u narednoj sezoni igrati na Vila parku.
Svestan da je u minula 24 sata bilo dosta medijskih špekulacija po pitanju mog statusa, želim  sve da razjasnim – ne idem! Ostajem u Aston Vili i jedva čekam da i naredne sezone sa kapitenskom trakom oko ruke predvodim ovu ekipu“, poručio je Delf, koji je 2009. godine stigao u Birmingem u Lids, a zimus je produžio vernost Aston Vili do juna 2019. godine.

Podsetimo, tad je - takođe - poručio da mu je reč koju je dao čelnicima kluba važnija od novca koji bi dobio od drugog.
Ja sam čovek od reči, lojalna osoba, a potpisom novog ugovora pokazaću svima kakav sam zapravo. To sam ja - volim ovaj klub, volim što sam ovde i želim da dam celog sebe za uspeh Aston Vile. Ovo je moj klub i zato sam mu se obavezao na trajnu saradnju. Nema šanse da pogazim reč“, poručio je Fabijan Delf.

Izabrane vesti

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaprelazni rok 2015Mančester SitiFabijan DelfEvropaEngleskaAston Vila

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara