""
""

Partizan bira: Vermezović ili Iliev?

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.10.15. | 20:59

Nekadašnji prvotimci crno-belih slove za glavne favorite za funkciju sportskog direktora. Kežmana i Čakara niko nije zvao

Partizan je objavio potragu za novim sportskim direktorom, pojedini mediji odmah su u prvi plan istakli Mateju Kežmana i Damira Čakara, ali je činjenica da njih dvojica, ipak, nisu u ozbiljnim planovima aktuelnog rukovostva kluba iz Humske.

Izabrane vesti

Zapravo, crno-beli imaju druga dva kandidata za novog šefa sportskog sektora, funkcije koja je upražnjena od februara ove godine od kako je sa nje otišao Dragan Ćirić, a glavni pretendenti za ovu poziciju su nekadašnji prvotimci crno-belih Vladimir Vermezović i Ivica Iliev.

Kako MOZZART Sport saznaje, rukovodstvo Partizana trenutno pregovara sa obojicom kandidata i još uvek se vaga koji je od ove dvojice najbolje rešenje. Dilema je da li objektivno jako delikatnu funkciju poveriti isksunom Vermezoviću ili možda pružiti šansu mladom Ilievu, koji tek treba da uplovi u funkcionerske vode nakon što je pre dve godine okončao karijeru.

U svakom slučaju očekuje se da narednih dana čelnici crno-belih prelome i imenuju novog sportskog direktora, koji bi imao zadatak da u dogovoru sa trenerom Ljubinkom Drulovićem pripremi teren za zimski prelazni rok.

Zanimljivo, u Humskoj se proteklih dana čak pominjala i mogućnost da se funkcija sportskog direktora poveri Zoranu Milinkoviću, koji je sporazumno napustio klupu nakon serije neuspeha u domaćem šampionatu, a kao potrencijalni kandidati pominjala su se i imena Alberta Nađa i Gorana Plavog Stevanovića.

Ipak, sve to je ostalo samo na priči, a glavna dilema koja je na kraju pred rukovodstvom crno-belih je – Vermezović ili Iliev?

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Starsport)


tagovi

Vladimir VermezovićSuperligaSrbijaFK PartizanIvica Iliev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara