""
""

Partizan danas protiv Liteksa: Poslednja šansa za Mutomba

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.01.14. | 10:01

Kao što je najavio posle utakmice s Korejcima, trener crno-belih Marko Nikolić će od meča sa Liteksom početi drugačije da deli minutažu igračima. Više neće biti praksa da dva različita tima igraju po poluvreme, već će polako početi da se stvara kontura tima za proleće

Fudbaleri Partizana danas od 14.30 u Antaliji odigraće i treću poslednju proveru pred povratak u Beograd, a protivnik će im biti prvoplasirani tim bugarskog prvenstva Liteks.

Crno-beli su u dosadašnjem toku priprema savladali austrijski Volfzberger i južnokorejski Gjongnam, oba puta sa po 2:1.

Izabrane vesti

Kao što je najavio posle utakmice sa Korejcima, trener crno-belih Marko Nikolić će od meča s Liteksom početi drugačije da deli minutažu igračima. Više neće biti praksa da dva različita tima igraju po poluvreme, već će polako početi da se stvara kontura tima za proleće.

Meč sa bugarskim timom biće poslednja prilika za Andrea Mutomba da zasluži potpisivanje ugovora sa Parnim valjkom. Belgijanac, poreklom iz Konga, postigao je prilično efektan pogodak protiv Gjongnama, ali je isto tako imao i nekoliko neiskorišćenih prilika, što mu je zamerio trener Nikolić.

Takođe, iako je na izlaznim vratima kluba, u konkurenciji za tim na današnjem meču trebalo bi da se nađe i Nikola Ninković.

Na portalu MOZZART Sport bićete u prilici da pročitate detaljan izveštaj sa trećeg kontolnog meča crno-belih, dok u kladionici MOZZART ili preko portala mozzartbet.com možete naći kvote za ovaj meč i staviti ga na svoje tikete.

(FOTO: partizan.rs)

 


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanAndre Mutombo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara