Partizan dovodi Dejana Dražića

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.05.18. | 21:48

Večernje Novosti pišu da će se treći pokušaj isplatiti crno-belima

Došlo je vreme da Dejan Dražić i Partizan konačno uspostave saradnju. Takav scenario najavljuju Večenje Novosti u izdanju od petka, uz konsataciju da je želja crno-belih da nastave sa praksom povratka iz inostranstva momaka koji su azbuku učili u Zemunelu!

Flert Partizana i nekadašnjeg vihornog krila OFK Beograda (sada pod ugovorom sa Seltom) traje već dugo. Tačnije - dve godine. Međutim, nije krunisan brakom. Čini se da su sada ispunjeni svi preduslovi da Partizan dobije pojačanje u ofanzivnom delu veznog reda.

Izabrane vesti

Pre svega jer je Dražić ove sezone počeo da liči na igrač koji je žario i palio u dresu OFK Beograda. Na 34 meča za B tim Selte postigao je sedam golova. Nije zanemarljiva činjenica da je sada godinu dana bliži izlasku iz ugovora sa Seltom, pa bi Partizan mogao da ga dobije za podnošljivu cenu.

U avgustu 2015. Dražić je dobre partije u plavo-belom dresu naplatio petogodišnjim ugovorom sa španskom Seltom, gde je u prvoj sezoni odigrao samo šest utakmica za tim iz Galicije. Narednog leta usledila je pozajmica u Valjadolid (13 utakmica), a ove sezone je konačno došao do punog izražaja u B timu Selte. Jasno je da bi u Beogradu dobio šansu da se rehabilituje i vrati na nekadašnji nivo. A bilo je u dosadašnjoj karijeri momka rođenog 1995.godine utakmica koje se pamte. Znao je da bude koban po Zvezdu i Partizan dok je nosio dres OFK Beograda.

(Foto MN Press)


tagovi

Dejan Dražić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara