"Svi se nadaju trofeju "
"Svi se nadaju trofeju "

Partizan: Hoćemo duplu krunu; Čukarički: Pošteno bi bilo da podelimo trofeje

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.05.15. | 13:06

Milinković priznaje da su vežbali penale, a Milojević ne krije da su crno-beli favoriti

Svi se nadaju trofeju Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je danas da je ekipa ima veliku želju da pobedi Čukarički i po 14. put osvoji Kup Srbije, dok trener ekipe sa Banovog brda Vladan Milojević veruje da ekipa može do prvog trofeja u istoriji.
"Velika nam je čast što, pored šampionske titule, imamo priliku da osvojimo kup. Respektujemo Čukarički, poznajemo se dobro i znamo šta nas čeka. Tim koji bude imao više motiva, znanja i inspiracije osvojiće pehar", rekao je Milinković u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Sa druge strane, Milojević je prepustio Partizanu ulogu favorita u finalu, ali poručio da veruje da njegov tim može da osvoji prvi pehar u klupskoj istoriji.
"Drago mi je što smo učesnici ovakve utakmice i što smo došli u situaciju da osvojimo prvi trofej. Cele sezone bili smo na nivou i potajno se nadamo pobedi, iako je Partizan favorit", rekao je Milojević.

Izabrane vesti

Milojević i Matić

Mladi stručnjak dodao je da se u finalu sastaju trenutno dve najbolje ekipe u Srbiji.
"Potrudićemo se da ne budemo puki učesnici. Znamo ko je Partizan, zasluženo je prvak države i bilo bi lepo kada bismo podelili trofeje, njima titula, a nama kup. Možda bi to bilo najpoštenije“.

Milinković i Milojević složili su se da će pobednika odlučiti detalji.
"Na jedno finale može da utiče niz faktora, možda neki sitan detalj. Očekujemo lepu i sadržajnu utakmicu. Cenim sve što je uradio kolega Milojević, dao je veliki pečat ambijentu kluba", rekao je Milinković i dodao da je ekipa vežbala penale, ali da ne želi da projektuje meč.
"Specifična utakmica za oba tima. Partizan igra napadački, kao i mi, i sve ukazuje da će biti zanimljiva utakmica", jasan je Milojević.

Kapiten Čukaričkog Igor Matić ističe da njegov tim očekuje istorijski meč.
"Potrebno je da uđemo hladne glave kako bismo trijumfovali. Partizan ima odličan tim i svi su preduslovi da ćemo gledati lep fudbal", zaključio je Matić.

Milinković i Ilić

Kapiten crno-belih Saša Ilić rekao je da očekuje težak meč protiv Čukaričkog.
"Igrali smo dva puta ove sezone protiv Čukaričkog i oba puta bilo je veoma neizvesno. Svesni smo da Čukarički ima izuzetan igrački kadar, sa par iskusnih igrača i moramo da budemo skoncentrisani kako bismo pobedili i osvojili kup. Motiva sigurno ne nedostaje", rekao je Ilić.

Finale Kupa Srbije između Čukaričkog i Partizana igra se sutra od 20.30 na stadionu Rajko Mitić. Kvota na Partizan je 1,70, a na Čukarički 4,80. Ostale kvote možete pogledati OVDE

(FOTO: Star sport)


tagovi

Zoran MilinkovićSaša IlićFK PartizanKup SrbijeIgor MatićGoran MilojevićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara