""
""

Partizan: Igraju i Everton i Tošić

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.12.17. | 09:45

Dobra vest za Miroslava Đukića

Nije ih bilo u Kruševcu, ali će za večiti derbi biti spremni.

Poslednje informacije iz „Zemunela“ govore da će Partizan u 156. prvenstvenom okršaju sa Crvenom zvezdom moći da računa na tandem vezista koji mu je nedostajao protiv Napretka. Zoran Tošić i Everton Luiz zalečili su lakše povrede i danas će se staviti na raspolaganje treneru Miroslavu Đukiću koji će na završenom treningu uoči poslednje utakmice u kalendarskoj godini odrediti za drugi ovosezonski okršaj sa liderom na tabeli Superlige.

Izabrane vesti

MOZZART kvote 2709 Partizan - Crvena zvezda 1 (2,75), X (3,05), 2 (2,75)

Očekuje se da u prvih 11 budu i Everton i Tošić. Brazilac je propustio poslednji prvenstveni meč zbog lakše povrede kolena zarađene u Kijevu, dok Bambija preventive radi nije bilo u Lazarevom gradu, kako bi u potpunosti zalečio bol u listu, nastao tokom susreta sa Vojvodinom. Kako su obojica juče bili na kontrolama i dobili pozitivne signale da mogu da teren očekuje se da im Đukić ukaže poverenje od prvog minuta, jer su u dosadašnjem toku sezone pokazali koliko su značajni za crno-bele.

Stručni štab Partizana nema problema sa suspendovanim, dok od povređenih igrača od ranije ne može da računa na Marka Jankovića, Đorđa Jovanovića i Nebojšu Kosovića.

Večiti derbi je zakazan za sredu od 18 časova na stadionu u Humskoj.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Everton LuizFK PartizanSrbijaSuperligaZoran Tošić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara