"Mihajlo Andrić"
"Mihajlo Andrić"

Partizan ima novog kapitena, Avdalović otišao iz stručnog štaba

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.08.16. | 16:19

Mihajlo Andrić sledeće sezone s trakom

Mihajlo AndrićNova sezona košarkaškom klubu Partizana, kako sada stoje stvari, donela je i novog kapitena. Umesto Vanje Marinkovića koji je nosio traku do juna, ta čast trebalo bi da pripadne Mihajlu Andriću.

Ovaj 22-godišnji krilni košarkaš dobio je ulogu kapitena na svim dosadašnjim pripremnim utakmica crno-belih i može se očekivati da to zvanje ponese i kada zvanično počne sezona, a to je 1. oktobra u Jadranskoj ligi.

Izabrane vesti

Andrić je član seniorskog tima Partizana od leta 2012, a ovog leta je potpisao novi, dvogodišnji ugovor sa beogradskim crno-belima. Ima dve titule prvaka Srbije i jednu Jadransku ligu sa Partizanom.

Na mestu kapitena zameniće 19-godišnjeg Marinkovića koji je prošlog leta dobio traku, ali se na početku prošle sezone malo teže borio i pritiskom koji mu je uloga kapitena Partizana donela. On je u seniorskom timu crno-belih od sezone 2013/2014, a u prošloj je imao prosečan učinak od 6,1 poena u Jadranskoj ligi.

Kapitenska promena nije i jedina u Partizanu ovih dana. Naime, stručni štab Aleksandra Džikića napustiće pomoćnik Vule Avdalović iz privatnih razloga. Još se ne zna definitivno da li će i ko doći na njegovo mesto. Pored Avdalovića, Džikić u stručnom štabu ima još dva pomoćnika, takođe bivša košarkaša Partizana, Dušana Kecmana i Nenada Čanka.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vule AvdalovićFK PartizanMihajlo AndrićJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara