""
""

Partizan jači od oluje, “četvorka“ protiv Vašaša na oproštaju od Slovenije

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.07.15. | 19:19

Golove za crno-bele na mokrom i blatnjavom terenu na Pohorju postigli Miloš Ostojić, Abubakar Oumaru, Nikola Trujić i Nemanja Kojić. Kameruncu je to bio prvenac u dresu Partizana

Fudbaleri Partizana ubedljivom pobedom nad mađarskim Vašašem od 4:1 završili su pripreme na slovenačkom Pohorju. Malo je nedostajalo da meč u Bakovcima ne bude odigran zbog "potopa" koji je pogodio ovaj deo Slovenije.

Izabrane vesti

Ekipi Zorana Milinkovića to je bio treći uzastopni trijumf, a prethodno su crno-beli savladali slovenačkog drugoligaša Aluminij (4:0) i ruski Terek iz Groznog (1:0).

Danas je mrežu rivala iz mađarske načeo Miloš Ostojić u 20. minutu, udarcem glavom posle kornera. Poslednje pojačanje Partizana u ovom prelaznom roku Abubakar Oumaru u 58. minutu je iskoristio asistenciju Nikole Ninkovića i duplirao prednost. Odgovor Vašaša došao je u 65. minutu preko Novaka Sanata, ali su crno-beli bili furiozni u završnici. Prvo je u 83. minutu Nikola Trujić pogodio udarcem sa ivice kaznenog prostora, a tri minuta kasnije pobedu je zaokružio gol Nemanje Kojića.

Prvak Srbije startovaće 14. jula u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, kada će u Beogradu dočekati gruzijski tim Dila Gori.

Partizan: Ž. Živković, Vulićević (od 45. Bandalovski), Ostojić, Ćirković, N. Petrović, Jeftović, Brašanac, Ninković (od 81. Lukić), Babović (od 62. S. Ilić), Abubakar (od 62.Trujić), Božinov (od 83. Kojić). 

(FOTO: FK Partizan)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanNikola TrujićNemanja KojićMiloš OstojićAbubakar Oumaru

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara