""
""

Partizan konačno na RTS-u, Zvezda na dve televizije

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.09.17. | 17:09

U direktnim prenosima i mečevi rivala srpskih klubova u Ligi Evrope

Fudbalska groznica ponovo trese Srbiju. Naravno, zbog večitih. Partizan i Crvena zvezda se vraćaju na međunarodnu scenu, navijači od naših najpoplarnijih klubova imaju velika očekivanja, pa više niko ne priča o učinku u minulom 11. superligaškom kolu, jer je centralna tema - Liga Evrope.

S obzirom da su crno-beli pod suspenzijom UEFA i da moraju da odrade još jedan meč kazne, tribine stadiona u Humskoj 1 za duel sa kijevskim Dinamom biće prazne, ali će ljubitelji fudbala moći da gledaju izabranike Miroslava Đukića. I to na javnom servisu, pošto je Radio televizija Srbije konačno, s obzirom da nije bilo signala ni za revanš sa Videotonom, ni za premijeru iz Berna, uvrstila Parni valjak u programsku šemu i potvrdila da će meč drugog kola Grupe B prenositi na svom prvom programu, u četvrtak od 21.05.

Izabrane vesti

MOZZART kvote --->>> Partizan - Dinamo Kijev 1 (3,70), X (3,30), 2 (2,10)

S druge strane, TV Arenasport, koja takođe ima otkpljena prava za mečeve drugog po važnosti UEFA klupskog takmičenja, signal iz Humske 1 emotivaće na području Bosne i Hercegovine, uz napomenu da će svi gledaoci u regionu, samim tim i u Srbiji, odmah posle utakmice, biti u prilici da vide izjave iz miks zone, aktera duela sa Ukrajincima.

Što se tiče Crvene zvezda, njeno gostovanje u Kelnu, u okviru Grupe H, prenosiće i TV Arenasport i Radio televizija Srbije. Oba kanala potvrdila su da će signal sa stadiona „Rajn energi“ emotivati u četvrtak od 19.00. Javni servis na prvom, a TV Arenasport na trećem kanalu.

MOZZART kvote  6505 --->>> Keln - Crvena zvezda 1 (1,70), X (3,70), 2 (5,20)

Još nešto: preplatnici TV Arenasport će imati priliku da u direktnom prenosu vide učinak narednih rivala Partizana i Crvene zvezde. Na četvrtom programu te stanice od 19.00 biće emotivana utakmica BATE Borisov - Arsenal (MOZZART kvote pogledajte OVDE), a od 21.05 Skenderbeg - Jang Bojs (MOZZART kvote pogledajte OVDE).

(FOTO: Star sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaLiga EvropeFK PartizanSrbijaSuperligaTV prenosi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara