"Milos Ostojic"
"Milos Ostojic"

Partizan mesec dana bez Ostojića

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.04.13. | 15:35

Lekari u Berlinu konstatovali povredu meniskusa i za utorak zakazali artroskopiju štoperu crno-belih, koga će menjati Tomislav Pajović

 

Milos OstojicPartizan do polovine maja neće moći da računa na Miloša Ostojića. Pregledi u Nemačkoj pokazali su da je štoperu crno-belih stradao meniskus, što znači da će propustiti najmanje pet utakmica Super lige, a u zavisnosti od stepena oporavka na teren bi mogao da se vrati tek u završnici prvenstva.
Ostojićeva povreda nije teže prirode, ali je otišao na operaciju (artroskopija kolena), kako se stanje ne bi iskomplikovalo. Mesec dana ćemo biti bez njega“, saopštio je trener crno-belih, Vladimir Vermezović.

Izabrane vesti

Miloš Ostojić je juče otputovao u Berlin, na klinici gde su svojevremeno operisani Marko Šćepović i Eduardo Pašeko pregledali su ga nemački lekari i ustanovili da je povredio meniskus. Za utorak su zakazali artroskopiju, posle čega će se znati da li je Miloš na treningu, uoči utakmice sa Vojvodinom, povredio i ligamente levog kolena. A svi su izgledi da nije.

Njega će počev od surašnjeg gostovanja Javoru menjati Tomislav Pajović. Van konkurencije za sastav u Ivanjici su Nikola Ninković i Aleksandar Mitrović (kartoni), međutim...
Iako ne može da igra, Mitrović je izrazio želju da putuje sa ekipom i biće sa nama sutra“, otkrio je Vermezović.

Kad je o kadrovskoj situaciji reč, treninzima Partizana od ponedeljka bi trebalo da se priključi Lazar Marković.

 

(FOTO: MN Press)


tagovi

EvropafudbalMiloš OstojićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara