Irtišev defanzivac Miloš Stamenković
Irtišev defanzivac Miloš Stamenković

Partizan nema čega da se plaši, Irtiš se raspada

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.07.18. | 21:19

Potencijalni rival crno-belih u drugom kolu je u očajnoj formi

Partizan bi u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv pljevaljskog Rudara trebalo da ima lak posao, a ništa teža misija ga neće čekati ni u drugom kolu. Potencijalni rival Irtiš igra očajno u kazahstanskom prvenvstvu i zaista nema razlog za strepnju među crno-belima...

Irtiš je danas doživeo treći uzastopni poraz u tamošnjem šampionatu. U Pvalodaru je slavio Žetisu sa laganih 2:0 i i samo je produbio agoniju Irtiša. Ne samo da je Irtiš nanizao tri poraza, nego u ta tri poraza nije postigao ni gol?! Četa Ojrata Saduova je pala na osmo mesto na tabeli i teško da će se dokopati novog plasmana u evropska takmičenja. Pogotovo što lagano gubi od direktnih rivala kakav je Žetisu. Gosti su oba gola postigli u drugom poluvremenu i mnogo lakše nego što se očekivali došli do tri boda u dalekom Pavlodaru.

Izabrane vesti

Irtiš naredni meč igra protiv kairata u kojem teško može da se nada bodovima, a potom sledi prvi evropski okršaj sa boljim iz duela velških Druidsa i litvanskog Trakaija. Kako stvari stoje, Partizan bi pre mogao na gostovanje u Litvaniju nego u Kazahstan, kao što se očekivalo posle žreba.

KAZAHSTAN 1 - 16. KOLO

Subota

Astana - Ordabasi 5:3 (3:1)

Nedelja

Akžajik - Tobol 1:3
Irtiš - Žetisu 0:2
Kajzar - Kairat 1:2
Atirau - Kizilžar 0:0
Aktobe - Šahtjor Karagandi 2:0


tagovi

Irtiš Pavlodar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara