""
""

Partizan odlazi u Tursku bez Ostojića i Živkovića, od utorka na pripremama 28 igrača

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.01.14. | 17:32

Štoper crno-belih povredio zadnju ložu, ostaje u Beogradu na terapijama, desni bek planiran za pozajmicu

Današnjim treningom u Sportskom centru Zemunelo fudbaleri Partizana su okončali uvodnu fazu rada i u utorak jutro kreću na prvi deo priprema u turskoj Antaliji. Crno-beli na put vode 25 igrača i trojicu golmana, a u odnosu na kadar koji je sa početka prozivke bio na raspolaganju Marku Nikoliću spisak je drugačiji za tri imena.

Desni bek Branko Pauljević vratio se na pozajmicu u niški Radnički, dok u narednih deset dana crno-beli naće moći da računaju ni na Miloša Ostojića. Štoper je povredio zadnju ložu na jednom od treninga, posle čega je stručni stab odlučio da je korisnije da se medicinskom tretmanu podvrgne u Beogradu, nego da putuje u Tursku.

Izabrane vesti

U Srbiji ostaje i Marko Živković, za koga je procenjeno da je najbolje rešenje da ode na pozajmicu, a dok se ne utanače detalji saradnje sa budućim klubom desni bek će trenirati sa Teleoptikom.

Na spisku putnika su:

Golmani: Živković Živko, Petrović Nikola, Lukač Milan;

Defanzivci: Volkov Vladimir, Vulićević Miroslav, Petrović Nemanja, Stanković Vojislav, Aksentijević Nikola, Trajković Branislav, Obradović Milan, Gulan Nikola, Ivković Saša;

Vezisti: Luka Predrag, Brašanac Darko, Ljujić Matija, Drinčić Nikola, Marković Saša, Ilić Saša, Grbić Petar, Mlabašić Filip, Jojić Miloš, Ninković Nikola, Živković Andrija, Pantić Danilo;

Napadači: Georgijević Dejan, Beko Fofana, Škuletić Petar, Lazović Danko.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaMiloš OstojićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara