"Nikola Đurđić"
"Nikola Đurđić"

PARTIZAN: Otišao je Mire, ide i Đurđić! Stiže još jedan

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.08.16. | 15:30

Buran dan u Humskoj

Nikola Đurđić

Otišao je Miroslav Radović, odlazi i – Nikola Đurđić!

Izabrane vesti

Od dvojice, po imenima, najzvučnijh pojačanja s početka prelaznog roka Partizan bi na njegovom koncu mogao da ostane bez ijednog. Kreativni vezista je jutros i definitivno okončao drugi mandat u Humskoj 1, a njegovim stopama, put inostranstva, krenuće i napadač.

MOZZART Sportu je potvrđeno da je Nikola Đurđić na korak do odlaska iz Partizana i da su šanse  za realizaciju transfera vrlo izgledne. Ovakom stanju prethodilo je nezadovoljstvo samog igrača, učinkom i ulogom u timu za koji nije dao nijedan gol, a navodno mu je zasmetao inačin na koji se u javnosti doživljavaju porazi crno-belih. A njih je bilo. Baš kao i Đurđićevih loših igara.

Posle dva i po meseca: Miroslav Radović napustio Partizan!

U takvim okolnostima, novajlija iz Augzburga je zatražio da ode, a rukovodstvo kluba mu je izašlo u susret. I prema našim informacijama već pronašlo novu sredinu. Ponudom će biti zadovoljan i sam fudbaler i Partizan, koji će sa finansijske strane proći bez ikakvih oštećenja, jer će sve uloženo u Đurđićev dolazak sad i vratiti.

Šaranov oprostio dug Partizanu i dobio čiste papire - sledeća stanica Azerbejdžan

S obzirom na Đurđićev izvestan odlazak, u Humskoj 1 su procenili da ne bi bilo dobro pustiti i Valerija Božinova, iako bugarski napadač ima pozive iz Grčke i iz Turske. Opet, imajući u vidu rastanak sa Radovićem i Đurđićem, crno-beli su na dobrom putu da u poslednja dva dana prelaznog roka završe dolazak jednog igrača ofanzivnih karakteristika, koji bi “pokrio“ odlaske pomenutih. I to za vrlo malo novca. Šuška se da je u pitanju stranac.

Sportski direktor Ivica Iliev je u izjavi za agenciju Tanjug potvrdio takvu mogućnost.
"Postoji mogućnost da dovedemo još jednog igrača, ali hteo bih da budem zagonetan. Ne bih da otkrivam poziciju, ali Božinov nije taj koji odlazi", rekao je Iliev.

Piše: Aleksandar Joksić;
Foto: Star Sport


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanNikola Đurđićletnji prelazni rok 2016

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara