"Nikola Jakšić"
"Nikola Jakšić"

Partizan proslavio 71. rođendan: Najbolji su Andrea i Nikola

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.10.16. | 19:17

„Ostaćemo jedinstveni“, uverava predsednik Sportskog društva crno-belih Milorad Vučelić

Nikola JakšićAndrea Arsović je vratla titulu iz 2014, a Nikola Jakšić je osvojio prvi put. To je srž sa ceremonije proslave 71. rođendana Sportskog društva Partizan, koje je na sveačnosti u Sportskom centru „Zemunelo“ proglasilo najbolje takmičare u protekloj godini.

Za najbolju u ženskoj konkurenciji proglašana je pomenuta streljkinja Andrea Arsović (osvojila kup države), dok je vaterpolista Nikola Jakšić osim duple krune sa svojim saigračima na klupskom nivou osvojio i zlatne medalje na Prvenstvu Evrope u Beogradu i na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, a uz to je bio deo ekipe koja je tukla Sjedinjene Američke Države u finalu Svertske lige, pa su ovaj priznanja apsolutno zaslužena.

Izabrane vesti

Posledično tome, za najbolju mušku ekipu proglašeni su vaterpolisti (osvajači titule i Kupa Srbije), dok je kod dama priznanje otišlo na adresu ženskog streljačkog kluba.

Svi laureatiU konkurenciji juniora za najbolje su proglašeni: veslački klub, Aleksa Kijanović (atletika) i Sofija Simović (karate), dok su kod pionira laureati Arsenije Mitrović (vaterpolo), Marta Jovanović (košarka) i trener Dragan Donević (streljaštvo).

Milorad VučelićZa najuspešniji radnika u prethodnoj godini imenovan je Ivan Radosavljević iz Radna zajednica Partizan, dok je milorad Vučelić, predsednik Sportskog društva posebne nagrade uručio osvajačima medalja sa najvećih svetskih i evropskih takmičenja: Nikoli Jakšiću (vaterpolo), Stefanu Birčeviću (košarka), Andrei Arsović (steljaštvo), Ivani Čomagić (karate), Velimiru Stjepanoviću (plivanje) i Aleksandru Maksimoviću (rvanje).
Ono što čini srž sportskog društva je omladinski pogon, jer bitno je ulagati u mlađe snage i oslanjati se na njih u budućnosti. Nadam se da je turbulentni period u nekim klubovima iza nas. Želim da kažem da će Partizan ostati jedinstven i da će svi klubovi moći da se oslone na JSD“, naglasio je u pozdravnom golovu Milorad Vučelić, predsednik Sportskog društva Partizan.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Andrea ArsovićMilorad VučelićNikola JakšićSportsko društvo Partizanstreljaštvovaterpolo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara