"Duel Uroša Đurđevića i Miloša Mihajlova iz prvog dela sezone"
"Duel Uroša Đurđevića i Miloša Mihajlova iz prvog dela sezone"

Partizan protiv pet partizanovaca

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.03.17. | 10:07

Crno-beli žele da niz nepobedivosti produže na 23 utakmice, a iz Voždovca ističu da isti plan imaju bilo da gostuju Realu ili Maloj Moštanici

Duel Uroša Đurđevića i Miloša Mihajlova iz prvog dela sezoneZahuktao se Parni valjak. Nekad teže, nekad lakše, ali uglavnom dobija rivale u Superligi Srbije, te za velikog favorita slovi i u utakmici 27. prvenstvenog kola protiv Voždovca (17.00, TV Arenasport 1).

Iz više razloga: Partizan je izuzev remija sa Crvenom zvezdom dobio sve ostale mečeve ovog proleća, napadački tandem Uroš ĐurđevićLeonardo da Silva ima zadovoljavajući učinak od zbirno šest pogodaka u pomenutom periidu, odbrana je primila samo po gol na Marakani i od čačanskog Borca (iz jedanaesterca) i trebalo bi da se desi pravo čudo da ekipa Marka Nikolća ne nastavi poteru za Crvenom zvezdom, pred sutrašnje gostovanje lidera Superlige na Banovom brdu

Izabrane vesti

MOZZART kvote 2705 --->>> Partizan - Voždovac 1 (1, 20), X (6,00), 2 (12,00)

Pogotovo što crno-beli u poslednje vreme sjajno prolaze u okršajima sa Zmajevima. Dobili su ih pet puta uzastopno (od toga jednom u kupu), uključujući i laganu trojku jesenas na krovu tržnog centra u Zaplanjskoj (3:0). Zanimljivo je da – ako se izuzme taj kup okršaj iz 2015. godine – Partizan i Voždovac igraju po pravilu efikasne utakmice i da je na minulih sedam međusobnih u prvenstvu palo čak 27 golova. Skoro četiri po meču.

Marko Jevtović (Partizan) i Marko Gajić (Voždovac)A četvorica igrača i jedan trener gostuju danas na Topčiderskom brdu sa posebnim motivom. To su štoperi Miloš Mihajlov (kapiten), Saša Ivković, krilni napadač Nenad Marinković i centarfor Dejan Georgijević, koji je prošao mlađe kategorije, pa kasnije vodio navalu Teleoptika. Svako sa svojom ulogom i doprinosom u timu Ilije Stolice, bivšeg špica, potonjeg saradnika u stručnom štabu crno-belih, iz vremena trenerskog mandata Zorana Milinkovića.
Ima još zanimljivih i kvalitetnih igrača u Voždovcu. Često Zmajevi rotiraju sastav, što znači da imaju širok spektar fudbalera.  Voždovac je u dobroj seriji, ima zanimljiv tim, dobru atmosferu... Videli smo i jesenas na krovu koliko je bio motivisan”, upozorio je Marko Nikolić, šef struke Parnog valjka.

Predvođeni Ilijom Stolicom, Zmajevi su u seriji od tri pobede bez primljenog gola i teško je očekivati da mogu i do binga u Humskoj 1. Posebno što je odbrana Partizana zategnuta kao struna, ali gostima nadu niko ne može da oduzme.
Partizan je apsolutni favorit. Izuzetno poštujemo protivnika, kao i neverovatan niz od 22 meča bez poraza, ali se ne plašimo. Opet, pričamo kako bi bilo sjajno da prvo poluvreme izdržimo „na nuli”, što ne znači da ćemo da igramo povučeno. Naprotiv. Nećemo se ni mnogo prilagođavati. Bio rival Partizan, Real ili Mala Moštanica prvo gledamo sebe, pa tek onda rivala. To je pravi pristup, barem tako smatramo”, ističe Miloš Mihajlov, komadatn odbrane Voždovca.

----------------------------------------

SUPERLIGA, SRBIJE, 27. KOLO

PARTIZAN - VOŽDOVAC, 17,00

Projektovani sastavi

Partizan: Kljajić - Vulićević, Milenković, Ostojić, Miletić - Everton, Jevtović, Janković, Leonardo - Tavamba, Đurđević.

Voždovac: Popović - Filipović, Mihajlov, Sinđić, Putinčanin - Petrović - Krasić, Marinkiovič, Nikolić, Ćirković - Dražić.

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

fk voždovacSuperligaSrbijaFK PartizanMiloš MihajlovMarko Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara