""
""

Partizan smenio Mutu Nikolića!

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.12.17. | 19:31

Serija loših rezultata došla glave iskusnom strategu, uskoro promocija Nenada Čanka

Miroslav Muta Nikolić nije više trener Partizana! Posle večerašnjeg sastanka sa prvi čovekom kluba - Ostojom Mijailovićem, iskusni strateg zvanično je napustio funkciju šefa stručnog štaba najtrofejnijeg srpskog košarkaškog kluba, potvrđeno je MOZZART Sportu.  

Izabrane vesti

Crno-beli su u seriji užasnih rezultata. Izgubili su osam od poslednjih devet utakmica, praktično su eliminisani iz Evrokupa i prvi deo sezone u Jadranskoj ligi završili su sa više nego nezadovoljavajućim učinkom: 5-6. 

MOZZART KVOTE
Partizan - Bilbao

Takođe, i navijači su na nekoliko poslednjih utakmica zahtevali smenu trenera koji je od početka sezone muku mučio da uštima odbranu i to mu do poslednjeg dana na klupi nije uspelo. 

Sve navedeno je kasnije potvrdio i predsednik kluba Ostoja Mijailović.
"Miroslav Nikolić od večeras više nije trener Partizana. Na sutrašnjoj utakmici Evrokupa protiv Bilbaa, ekipu će predvoditi trener Aleksandar Matović, dok je za četvrtak, 14. decembar u 15 časova, zakazana sednica Upravnog odbora kluba na kojoj će biti doneta odluka o novom treneru i članovima stručnog štaba", izjavio je Mijailović za sajt kluba.

Izvesno je da će naslednik Mute Nikolića biti prošlosezonski pomoćnik Aleksandra Džikića - Nenad Čanak. On trenutno vodi Spartak iz Subotice i dobio je prednost u odnosu na sve ostale kandidate. 

Ekipu će sutra protiv Bilbaa voditi Aca Matović, pomoćnik Miroslava Nikolića

(foto: MN Press)


tagovi

Jadranska ligaMiroslav NikolićFK PartizanSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara