""
""

Partizan u finalu Kupa bez Evertona!

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.05.17. | 08:56

Promena u vezi i na levom boku

Peh za Partizan u osvit finala Kupa Srbije. Everton Luiz neće igrati poslednji meč sezone protiv Crvene zvezde!

Izabrane vesti

Srčani brazilski vezista ispao je iz konkrencije za tim, ustanovljeno je da je na utakmici protiv Mladosti, kad su crno-beli osvojili titulu prvaka, obnovio povredu skočnog zgloba. Nekadašnji prvotimac Sent Galena je dobio šansu u finišu, umesto sunarodnika Leonarda da Silve Soze, ali je spletom nesrećnih okolnosti dobio udarac na isto ono mesto kao na prvom susretu polufinala Kupa Srbije protiv Vojvodine.

Od tog 26. aprila i gostovanja u Novom Sadu kad se prvi put povredio, propustio je duele plej-ofa sa Napretkom, Javorom, Voždovcem i niškim Radničkim, kao i revanš sa Lalama, pa je ekipa i bez njega navikla da igra i možda se odsustvo Evertona neće osetiti u subotu pd 18 časova. Pogotovo što u poslednje vreme na pozicijama zadnjih veznih u paru deluju Marko Jevtović i Nebojša Kosović (mada, zahtevima na tom mestu može da odgovori i Milan Radin) i očekuje se da njih dvojica budu u prvih 11 i protiv Zvezde.

Trener Marko Nikolić, od ranije se zna, u finalu Kupa ne može da računa na standardnog levog beka, Nemanju Miletića. Nekadašnji igrač Javora je u revanšu sa Vojvodinom dobio drugi žuti karton u takmičenju i sledi mu automatska suspenzija. Menjaće ga Mohamed el Monir, ovog proleća starter u Novom Pazaru i dvaput protiv Vojvodine.

Ostatak tima ne bi trebalo da trpi velike izmene u odnosu na prethodne mečeve. Očekuje se da duel sa Crvenom zvezdom počnu: Nemanja Stevanović – Vulićević, Milenković, Ostojić, El Monir – Jevtović, Kosović – Janković, Leonardo, Mihajlović – Đurđević.

Piše: Aleksandar Joksić

(FOTO: Starsport)


tagovi

SuperligaFK PartizanFinale Kupa SrbijeEverton LuizFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara