"sa jednog od ranijih duela Partizana i Vojvodine"
"sa jednog od ranijih duela Partizana i Vojvodine"

Partizan uslišio želje Nišlija - protiv Vojvodine u najjačem sastavu

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.05.16. | 16:17

Videćemo kako će Crvena zvezda poneti u susreti sa Radničkim

sa jednog od ranijih duela Partizana i VojvodineBez popusta kad se odlučuje o plasmanu u Evropu. Apel koji je predsednik UO Radničkog Radan Ilić uputio preko MOZZART Sporta. Nišlije se nadaju da će uspeti da se u poslednjem kolu domognu jednog prva četiri mesta na superligaškoj tabeli i izbore za evropske kvalifikacije. Partizan im je izašao u susret, iako je trener Ivan Tomić najavio da će protiv Vojvodine u poslednjem kolu na teren poslati maltene drugi tim i tako smanjiti šanse Radničkog da dođu do cilja to se ipak neće desiti.

Da li baš zbog Radničkog ili zato što sebi ne sme da dozvoli da sezonu završi na petom mestu na tabeli, a to bi moglo da se desi u slučaju poraza od Vojvodine, tek uprava Partizana promenila je odluku.
"Doneli smo odluku da završimo sezonu kako treba, na dostojanstven način, jer tri ili četiri dana ništa ne znači, to su svejedno mladi sportisti, mladi momci. Dakle, da izađemo sa najjačim sastavom protiv Vojvodine. Ideja jeste bila da neke igrače odmorimo, ipak ne možemo da završimo sezonu tako što ćemo da izgubimo protiv Vojvodine. Možemo da izgubimo to jest, ali ne smemo sa juniorima", kategoričan je vršilac dužnosti predsednika kluba iz Humske Ivan Ćurković.

Izabrane vesti

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaRadnički NišFK PartizanIvan Ćurković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara